mercan0 İnstagramda dolaşan reelslere denk geldim ekran görüntüsü yaptığım fotoğraflar ve benim bebeğim diye paylaşıyorlar çoğu da gerçekten benzemiş oluyor özellikle de renkli göz olayı, tabi genlerde yoksa heveslenmeyelim 😃 Bunu deneyimleyenler yazabilir mi?
sacmalamakizim mercan0 Kendi kızım ne çok benziyordu ne de benzemiyordu, sıvı içindeler sonuçta çok da benzemiyorlar doğunca. 😊
Gamzeumay mercan0 ogluma hamileyken sarisin mavi gozlu bebeklere cok baktim cnku babamizdq sarisin mavis dedim kesin olur bole 🤣 sonuc sari sacli mavi gozlu oğlusum oldu 🤣
Civciv53 mercan0 ay bende sürekli koreli bir kızı izliyordum benim kızda aynı ona benziyor çekik gözlü Allahım eşim çok kızıyor hayır o değil dese de aynı ona benziyor 🤣🤪
mercan0 sacmalamakizim çok merak ediyordum o kadar paylaşım görünce imkansız gibi gelmemişti, bi ihtimal diyelim öyleyse 😄
cLearQueen Eger benzerse (ki cok isterim) instagramda Karenlinacapan var ya ona benzicek çünkü en cok ona bakıyorum 🤣 sade ben degil esim de 😁
mercan0 Gamzeumay bizde de baba renkli bakalım nasıl olacak her anne gibi ben de bebeğimi şimdiden çok merak ediyorum ☺️
Booksandcats Ayy öyle bir şey varsa eğer ben sürekli evdeki kara kediyle bakıştım 🙈🙈 sarışın renkli gözlü anne babadan kapkara bişey çıkar