merva35 Benimde bat 1 Eylül bugün yaptım ovulasyon yakın sanırım yumurtlama

Benim de bat 31 Ağustos görünüyor uygulamada dün başladım yumurtlama testine ama uygulamada bugün yumurtlama gösteriyordu ama testte silik çıktı teste de geç başladım ama sanki bu ay erken yumurtladim gibi geliyor uygulamaya da inancım kalmadı bu hafta başı gibi yumurtlama akıntım oldu sasirdim daha zamanı değil diye düşünmüştüm telefonda perşembe görünce tabi. Napacagimi şaşırdım teste devam mı etsem yoksa biraksam mi bu ay

Benimde Bat 1 eylül, umarim guzel haberler aliriz, henüz pik olmadim

merva35 kizlar yerlesme kanamasi yasayan var mi benim suan 2 gün gecikmem var az önce acik pembe renkli akintim var cok az ic camasirima gelmis offf cok.korkuyorum insallah yerlesmedir😭😭😭😭😭😭😭

Benim bat 29. Dün değil önceki gün koyuydu iki çizgi. Değerlendiremedim çünkü eşim yoktu. Ertesi günü yani dün de koyuydu iki çizgi değerlendirdik. Bugün yaptım 1 çizgi koyu 1 çizgi silik. Çatladı dediler. Bugünü de değerlendiricem. Daha önceki günler tek çizgiydi o yüzden bakalım bu ay olur umarım

siloli_ hayırlısı olsun inşAllah Allah herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar versin

5 gün sonra

Benimde bat 1 eylül 18 inde birde 20 sinde değerlendirdik bakalım 🙈

bakalım hayırlısı bende öyle yaptım