• Riskli Gebelik
  • Serklaj sonrası diliş iyilesmesı ne zman oldu kızlar?

Kızlar ıkı gun once serklaj oldum hafıf hafıf acık pembe kanamam devaö edıyor bırde afedersınız ıc kısmım acıyır doktor bıraz cektık gercık ından tahrıs olmustur dıyır ama korkuyorum sızde surec nasıl oldu?

Tomucuk12 korkma korkma benım lekelenmem ve kanamam 7-8 gun sürdü sonrasında turuncu akıntı oldu ve bıttı, acı kısmına gelırsek ılk bır hafta gerçekten yemek yemek ıcın oturamıyordum dıkısler batıyordu resmen sankı bırı o bolgemı oymuş gibiydi ve uzanırken yanma sızı oluyordu bır hafta ıcınde tamamen bıtıyor bu durum merak etme sonrasında yavaş yavaş serbestlık veriyor doktor

Guzelanne56 Şuan aynı durumdayı. Psıkolojım bozuldu aglayıp duruyorum neden bu benım basıma geldı neden ıyı hıssetmıyoeum acı cekıyorum acaba basarısız mı oldu dıye demekkı normalmıs canım

Tomucuk12 korkmayın çok çok normal bir hafta sonra eser kalmayacak serklajlı olduğunuzu unutacaksınız arada yanma ılla olacak ama serklajlı tek kadın sız degılsınız 8 hafta önce bende oldum ilk haftam öyle geçti sonrasında unuttum bıle

Tomucuk12 hiç korkma 1 hafta kanamam devam etti benm alt taraf acı batma oluyofu idrar yaparken keza öyle ama geçiyor sabret Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn

Tomucuk12 serklajı kaçıncı haftada olduğunuzun ayrı sızı kanamayla pek ılıskısı yok ben 12 de oldum ilk bebegım erken doğdu bu bebegımde serklajı tercıh ettık. Sancınız ve su gelısınız olmadığı sürece suan yaşadığınız her belırtı normal ozellıkle ılk hafta bır haftayı doldurduktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız☺️

Tomucuk12 merhaba neden oldunuz acaba bebek mi aşağıdaydı ya da açılmamı vardı bende oldum 3 gün önce acil bir şekilde ama üzüntüden kal geldi doktoru tam dinlememişim bile şimdi de bilgi edinmeye çalışıyorum:/

Sevilay2626 ay senmı ben mı 3 gundur ya dr arıyorum ya arastırma yapıyorum benım 23 haftadayım rahım agzı 32 den 21 dustu yapalım dedı de senın nasıl oldu

Tomucuk12 bende 22 haftadaydım açılma vs yoktu ama uzunluk 27mm çıktı (bir önceki ölçüm 3 gün önce yapılmıştı 35mm çıkmıştı) ama işte tam dinlemedim rahim ağzı kısalığımı var bebek mi aşağıda noldu şimdi anlamadım şimdi yatıyorum hiç kalkmayacaksın dedi doktor..

Sevilay2626 sımdı söleymıs ben sana sökeyeyım bu kdr kısa zamanda dusmesı benıde sasırtmıstı.. ama bazılarının rahım agzı dınamık olıyormus kısalıp uzuyor.. kısaldıgında da bebek dusuyır.. acılma olmaması ıyı ama baska bır dr daha gıtmenızı onerırım.. 27 mm de kısa 25 altına dıkıs atıyorlar ve 24 haftadan sonra atmıyorlar dırsat varken yaptırmanızı onerıırm

Tomucuk12 atıldı dikiş 3 gün önce şimdi iyiyim çok şükür ama bu dikişten sonra tekrar uzama ya da normal hayatına dönme gibi bir seçenek oluyor mu acaba

Tomucuk12 malesef biz anneler şansız kesımdeyız burada şükür ısteyıptr sahıp olamayan çok kadın var

Sevilay2626 canım bende bunu cok merak edıyordum ama doktorum en azından 28 haftaya kdr yat dedı

Merhabalar benimde bebeğim aşağıda ikinci hamileliğim ilk çocuğum 34 haftalık doğdu sezeryan süresi tamamlanmdan tekrar hamile kalınca zorluk olmuş biraz aşağıda dedi doktor bu ay sonuna kadar dinlen ilaçları düzenli kullan geçer geçmez ise serklaj olacağımı söyledi ama kanama sancı su gelmesi vesaire hicbisey yok olmadı da bebek yukarı çıkar mı sizce bilen olursa cevaplarsanız çok sevinirim 🙏🏼