- Haftadayim bugün sürekli sanki vajinamda baskı var idrara sıkışıklik hissi geliyor bir damla kadar çıkıyor tekrar oluyor. Vajinamda alt kısımda nabız atar gibi atimlar oluyor. Normal mi bu bilmiuorum erken doğum riskimdr var korkuttu beni :(
Vajinada baskı sürekli idrara sıkışık olma hissi
Ben 18.haftamda aynı bu durumu yaşamıştım acile gittiğimdede açıklığım olduğunu öğrendim mecbur erken doğum yapmak zorunda kaldım ama ileriki haftalardada bu durum yaşanıyor sanırım burda çünkü çok okudum normal olduğunu düşünüyorum ama siz yinede tedbiri elden bırakmayın
mucizemgelsin61 öncesinde erken doğum riskinjzin olduğu söylenmismiydi bir anda mi oluştu bu durum
Tugba220 korkutmak istemem ama bnm en baştan beri hep ağrılarım sancılarım oluyordu son günlerde de vajinaya sanki dışardan iğne batırırmışçasına batma hisleri oluyordu, doktoruma söylediğimde rahim ağzı kısalığı muayenesi yaptı ve açıklığın ciddi derece olduğunu gördü ve acilen serklaj oldum
Tugba220 belirtiler vajinal enfeksiyonada benziyor, muayene olun isterseniz, eğer varsa ona uygun bi fitil felan yazılır, idrar yolu enfeksiyonuysada antibiyotik veya tek kullanımlık şaselerden felan veriyorlar
Tugba220 nabız gibi atan hıçkırık olabilir. Bebek baş aşağı durunca da baskı oluyor(benim genelde hep aşağıda duruyor)
Kabızlık sorunu yaşıyorsanız ondan da olabiliyor.
minnosbirkiz evet enfeksiyonum var ilaç verdi doktor vajinal fitil kullanıyorum antibiyotikle birlikte. Fitili kullandığından beri çok akıntım var sarı renkte. İç camasirim hep ıslak oluyor onuda soracağım doktoruma
Cosimaniehaus inşallah ta öyledir bilmiyorum ilk kez bu ksdar oldu. Bugün biraz kabızlık ta yaşadım aslında diğer günlere göre.
Tugba220 kabızlık yaşayınca ben de hep idrara sıkışmış gibi hissediyorum. 30. Haftalarda başlamıştı hıçkırık bende, başta diyordum kalbi mi acaba diye ama hıçkırıkmış:)
Tugba220 muhtemelen enfeksiyon geçmemiştir o yüzden oluyor o baskı ve idrara sıkışıklık hissi, aynısını yaşadım geçen hafta, fitilden sonra baya hafifledi şikayetlerim, o ıslaklık hissi maalesef fitilden oluyor, bide enfeksiyonda sebebiyet veriyor, bende aynılarını yaşıyorum, sık sık çamaşır değiştirmek lazım, ıslak kaldıkçada bakteri üreme yapıyor, o bölgeyi kuru tutmakta fayda var