• Doğum
  • İlk sezaryenden sonra ikinci normal olan kendi kendine varmı

Arkadaşlar bunu çok merak ediyorum benim ilk gebeliğim ne sancı ne açılma hiç bişey yok bebek kanalada girmemişti doktorumla konuşup artık sezaryen olmuştum şimdi 2. Ye hamileyim ve düşünüyorum ya sancım gelip bebek kanala girerse normal gelmek isterse yani böyle bişey olabilir mi kendi kendine ? Yada sancılandın açılmanda olmuş ama doktor riskli diye bu durumda sezaryene mi çevirir merak ediyorum böyle bi durum yaşayan var mı 🙈

Elif578 ben merakınızı gidereyim hemen ozaman 😊 bir tanıdığım 1 yıl önce sezeryan doğum yaptı bir yıl sonra sancılanıp hastaneye giderken arabada kendi kendine doğurdu hastaneye bebekle gitti yani ☺️ diğer bir tanıdığım 8 yıl önce sezeryan yapmıştı tekrar hamile kalınca 8 yıl sonra sezeryan doğurup tüplerini bağlatacaktı yaş itibari ile ama kızın 6 buçuk aylık tutan doğum sancısını doktoru idrar yolu enfeksiyonu deyip gönderince iyice sancılanmış açılmış başka hastaneye gidince de açıklık çok olunca normal doğurttular iç dikişleri patladı kızın bakın 1 yıl önce sezeryan doğurup sonra normal doğurana bişey olmadı 8 yıl sonra ssvd yapanın iç dikişleri patladı çok şükür ikisi de iyi 😊

3_oglan_annesi aynen öyle canım bazı şeyler nasip oluyor birazda Rabbim hakkımızda hayırlısı güzeli sağlıklısı hangi doğum olacaksa onu nasip etsin bizlere

Semranisa ay teşekkür ederim benimde 2. Olcak kızım. 4 yaşında şimdi doğana kdr 4,5 yaşı geçiyo bakalım hayırlısı olsun hakkımızda