Yasmin41 Zhrafth ne güzel maşallah 6. Haftamdan beri her günüm bulantı istifarla geçti yemicem birdaha yemesi güzeldi ama sonu kötü bitti 😫
Sitionline Yasmin41 evet aklımıZda kalacağına ne yapalımm😁 arada nefsimizi köreltmek lazım cnkü can bu istiyor Allah korusun bebişlerimizi 🙏🏼😊
Zhrafth Yasmin41 hmm herks coook kotu 3 ay istifar ediyoeum hep uyuyorm diyolar ama bnde oyle bisey ikiside olmadi
Yasmin41 Zhrafth bende oldu hatta şimdi uyumuşum yarım saat telefon çalınca uyandım canım bende çok fazla mide bulantısı uyku oldu hala da devam ediyor
Zhrafth Yasmin41 ben mide bulantisi istemedim de uyuyum die coook istedim basimi kaldrmadan uyumak istediim yani ama olmadi birde eşim asker oldgu icin en ufacik seye de uyaniyorum ben sırf bu yuzden uyumak istediim resmen uyumaya aş erdiim ama yook 😂😂😂😂
Misskaynak Yasmin41 en buyuk boyunu dun aksam bitirdim uff napiyim herseyi yiyorum kola da iciyorun pizza hamburger ne varsa 😅😅 allah koruyo cocuumuu zaar 😅
Yasmin41 Misskaynak İnşallah canım Rabbimize emanetler 😁😊 benim gibi çok bulantın yoksa arada yemekten bişey olmaz
Pinkgueen Yasmin41 ilginç gelecek ama BİM’in salatalık turşusu ve patates cipsisinin müthiş bir uyumu var 😂😂😂😂
Deletedmom431 Yasmin41 Valla herseyi yiyorum 😂 çok şükür 25 hafta olduk hersey normal 🙏🙏🙏 Tadımlık yiyebilirsiniz abartmadan yoksa onu yeme bunu yeme ne yicez 🙄
Ecmbalci Yasmin41 normalde de sevmezdim ama bazen eşim yerken ayda bir falan canım çekip ağzıma atıyorım bi tane sonra vicdan azabı vuruyo birden