Faji Yasmin41 içeriği açısından bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim. Evet yenince birşey olmayabilir ama riskli bir gıda cips. Hem normalde hem hamileyken. Karar sizin tabi ki. Yazının linki: https://www.besinbulteni.com/icinde-ne-var-cips/
Yasmin41 Faji evet canım okudum zaten kötü oldum mide bulantılarım var kötüydü bulanıyordu hafif yiyince daha kötü oldum çorba içeyim dedim onu da içince afedersin hepsini geri çıkardım yediklerimin, eşime de dedim yemek istersem birdaha yedirtme dedim inşallah birdaha yemicem bu akşamdan sonra hassas midemi daha kötü yaptı .(
Yasmin41 Zhrafth az önce cips yüzünden yediklerimi komple çıkardım afedersin birdaha da yemem zaten neyime yiyorum ki çorba makarnayla beslenen ben zaten bulantım çok var mafettim kendimi 😀😫
Yasmin41 Fadiiiik arada nadiren bişey olacağını düşünmüyorum ben de ama dikkat etmekte fayda var ki benim gibi ağır bulantılı bir hamilelik geçiriliyorsa bu akşam daha kötü yaptı midemi baharatları canım daha yemem diyorum
Bskrt Yasmin41 ay da 5-6 kez yiyorm, kola da içiyorum. Hamburger de yiyorum 😏 Sakınan göze çöp batar düşüncesindeyim her zaman, abartılı olacak şekilde korumuyorum kendimi hamileyim diye
Yasmin41 Bskrt aynen sakınılan göze çöp batarmış ama tabii yine de her ihtimale karşı dikkat etmek lazım canım