Yasmin41 Merhaba kızlar cips yiyor musunuz arada insanın canı çekiyor tuzlu tuzlu arada yemekte sakınca var mı tüketiyor musunuz ?
Yasmin41 SevgibiR benim de canım çekti yedim az önce doritos napm ya zaten yemek yiyemiyorum bulantılardan ilk defa birşey canım çekti 🙈
Smyym Yasmin41 aynen normal de bıle bu kadar yemem ama canım hep ıstuyor tuzlu normal de soda ıcmeyen ben soda ıcıyom ytrkı su bulantımı kesin diye beni mafettı çok pıskolpjım bozuldu
Yasmin41 Papatyapapatya aynen ben de 12 haftalık hamileyim 3. Yiyişimdir dikkat ediyorum ama görünce dayanamadım 😊
Nursen21 Yasmin41 valla burada her gördüğümde canım istiyor ya 😕 Arada yiyorum keşke yemesek ama ciddi birşey olmaz diye düşünüyorum sağlıklı değil sadece
Zeynpatak Yasmin41 hamilelikten once sagliksiz oldugundan yemezdim simdi deli gibi canim istiyo tuzlu tuzlu cok iyi geliyo arada bir yiyorum ne yalan soyliym
Yasmin41 Yalinn8 kilo sıkıntım yok çok şükür 3 aylığız 4-5 kilo verdim hatta yemek yiyemediğim için ama ileride bulantılar geçince illa gelir geri kilolar 😊
FHKK Yasmin41 Evet ama kocam almıyor 😂 Karşılıklı istek olarak isteğim peynirli doritos 😂 3 gün önce yedim 😐 Zararlı ama olsundu 😍
Yasmin41 FHKK ben de annemdeym biz de almıyoruz annemde görünce peynirli doritos elimi çekemedim napam