• Gebelik
  • Güncel ultrason. Tahmin yapar mısınız lütfen 🥰

melike81_ yaa ramziye göre mi çünkü ona göreyse daha öncekine kiz demiştiniz 🥹 bunda bebis biraz yer değiştirmiş

Birkatibe biraz daha geçmesi lazım 4 5 hafta daha geçmesi lazım

melike81_ kahroldum suan 🤣🤣 bebek çok oynamış. Hala kiz hissediyorum ama ben 🥰🥰 önceliğim tabi ki sağlıklı olması hayırlı olması ama 2 oğlum var Rabbım bana da herkese de olmayanı tattirsin🙏 kimsenin kucağını boş bırakmasın

Birkatibe ramzi teorisi kaçıncı haftaya kadar bakilabiliyor bilmiyorum ama kız plasenta sağda duruyor. Bu haftalarda geçerliyse tabi 😅

myangelson 6-8 arası diyorlar. Sonra oynuyor diyorlar. Bizim sağa yapisikti plesantasi yukaridaydi şimdi ortaya gelmiş plesantasi asagida

Birkatibe plasenta hep aynı konumda mıydı peki? Ramzi teorisinde bebeğe bakıldığı sanilsa da plasentaya bakilirmis normalde. Çoğunlukla bebek neredeyse plasenta da oradaymış ama bazı kişilerde değişebiliyormuş bu durum o yüzden bazılarında cinsiyet farklı cikabiliyormus 😅😅 ben internetten baya araştırdım daha sonra burada falan baktım genelde gerçekten plasenta neredeyse cinsiyeti o şekilde çıkıyordu (cinsiyeti belli olan kişilerde) ama haftasını bilmiyorum tabi dediğim tabi😅 6-8 arasiysa bu geçerli değildir plasenta konumu değiştiyse 😅