Gkce18 Heycanlianne_41 canım eğer sabah 10 a kadar kan gelmesse yada cogalmazsa aynı şekil devam ederse kan ver saglık ocagı 10 a kadar kan alıyor 😘 inşallah hamilesindir canım benim
Heycanlianne_41 Gkce18 inşallhh canım öyle yapayım gideyim sabah sağlıkocağına kan gelmezse yoksa çatlarım ertesi güne kalırsa😅
Heycanlianne_41 Gkce18 sabaha karşı adet oldum canım çok kötüyüm resmen vücudum benimle oyun oynuyor bi sevinçle gece uyuyamadım yaşasın belim ağrıyor kesin hamileyim dedim ama kırmızı kan geldi baya🥹🥹🥹 bu ay da olmadı😩
Gkce18 Heycanlianne_41 ya öylemi hayırlısı olsun bitanem kendini hiç üzme iyi düşün erken geldiyse vucut kendini hamileliğie düzene hazırlıyor olabilir diger ay daha avantajlı olabilir bu durum 😘💗
Heycanlianne_41 Gkce18 sabahtan beri ağlıyorum çok emek verdik çok büyük hayal kırıklığı oldu gecede belim ağrınca çok heveslendim kesin hamileyim diye😢😢 lavaboya dahi gitmek istemiyorum kanı görmek istemiyorum 😩
elif475475 Heycanlianne_41 ben adete 4 gün kala kan verdim beta 50 çıktı. Şimdi 14 haftalık çok şükür. Hayırlısı olsun sizin için de inşallah
buse76 Heycanlianne_41 canım üzülme bende bu ay klomen kullandım az önce adet oldum napalim nasip herşey
Heycanlianne_41 buse76 evet nasip çok kafaya taktım hergün düşündüğüm tek şey acaba hamile miyim belirti varmı🥹 klomen bu ay tekrar kullanacakmısın ve çatlatma iğnesini?
buse76 Heycanlianne_41 ben sadece klomen kullandım bir işe yaramadı bende yarın doktorum çağırdı adet olursan gel demişti femara basluycak muhtemelen onu deniycez bide
Heycanlianne_41 buse76 femara da klomen gibi bir ilaç mı ? 2 ay daha klomen kullanıcam olmazsa aşılama demişti bana doktor sende git bakalım ne diyecek gittikten sonra burayada yazar mısın canım merak ettim sana ne diyecek
buse76 Heycanlianne_41 tabiki derim evet femara da yumurta büyütme ilacı ama daha etkili diye okumuştum klomene göre
elif475475 Heycanlianne_41 son 3 ayında kullandım ben de ilk ikide doktorum vermedi doğal yolla olmadı. En son ikisinde de iğne verdi. Son iğneyi de doktora vurdurdum ben belki de beceremedim ilkini diye düşündüm.