Heycanlianne_41 Kızlar 25 temmuzda klomen kullandım 2 ağustosta da yumurta çatlatma iğnesi oldum 4 ağustos itibari ilede düzenli ilişki oldu çok merak ediyorum hamile miyim🥹 klomen kullanıp ne zaman test yaptınız insan çok sabırsızlanıyor daha adet günüme 9 gün var
Zzulall Heycanlianne_41 çatlatma iğnesi sonrası 14.gün regl olmadıysanız kan testi verebilirsiniz. 10 günden önce doktorlar önermiyor test vermeyi.
VeraVrea Heycanlianne_41 çatlatma iğnesinden sonra kontrol oldunuz mu yumurta catlamıs mı? Bende catlamamıstı hamileyim sanarken 8cm kistim olmustu 😅
elif475475 Heycanlianne_41 ben adete 4 gün kala kan verdim beta 50 çıktı. Şimdi 14 haftalık çok şükür. Hayırlısı olsun sizin için de inşallah
Edakultur Bende aynılarını yaptım adetim 4 gün gecikti ve regl oldum umarım siz hayırlı haberler alırsınız
Heycanlianne_41 Edakultur yaaa öyle miiii🥹 sizde mi kafaya çok takıyordunuz ben kafaya çok takıyorum bu şekilde takmakta hiç iyi değil hep evdeyim bu konu üzerine hep beynim çalışıyor olcak mı olmucak mı belirti mi acaba😒
Elif-ada- Heycanlianne_41 Yerleşme olabilirmi acaba çünkü postu açtığınızda 9 gün varmış adete şuan 6 gün kalmış olmuyormu inşallah yerlesmedir adetleriniz duzenlimi
Heycanlianne_41 VeraVrea ayyyy ciddi misinnn Allah korusunnnn🙈 hayır çatlama olmadan önce bakıldım 3 tane yumurta gelişmiş dedi iğne vurulup ona göre ilişki perhizi verdi çatladı mı diye gidip bakılmadım
Heycanlianne_41 Elif-ada- normalde ben 32 günde bir olurdum ama rahimde perde ameliyatı oldum daha sonra 1 ay doğum kontrol hapı kullandım 29.gün olmuştum üstüne tekrar adet oldum klomen başlattı doktor karışık yani şuan adetim ama hesaplamaya bakılırsa yarın 28.gün adette olabilir🥹
VeraVrea Heycanlianne_41 zaten epey gün geçmiş ise test sonuçları ile anlarsınız. Ama bu sefer tutmazsa bir sonrakinde mutlaka çatlatma iğnesinden sonra da gidip ultrasonla baktırın. Normal prosedür de yok fakat ben polikistik olmama yani lh Hormonum zaten aşırı dirençli olmasına rağmen geri zekalı doktor bakmamıştı. O halimle uçağa biniyorum yurtdışına gidiyorum ve Bir hafta sonra adet oluyorum. Hiç hoş bir tecrübe değil
VeraVrea Heycanlianne_41 sperm testi yapılmış mıydı çünkü bu denklemde spermin de normal olduğunu varsayıyoruz Tıpkı yumurtanın da Çatlatma iğnesi ile çatlacağını Varsaydığımız gibi
Heycanlianne_41 VeraVrea Benimde doktorum bakmadı bilseydim böyle birşey olduğunu gelip baktırmak istediğimi söylerdim . Özele gidiyorum ve diğer doktorlara göre yüksek muayene ücreti acaba iğneden sonra devlete gitsem devlette bakarlar mı? Ve doktor bundan sonraki 2 ayda sadece klomeni kullan çatlatma iğnesi kullanmana gerek yok dedi
Heycanlianne_41 VeraVrea sperm testi çok önceden yapılmıştı normaldi ama sperm için daha önce kullandığımız ilaç vardı proxeed plus onu kullandı eşim
Heycanlianne_41 Bel ağrısı başladı sanki inşallah psikolojik değildir inşallah hamileyimdir kızlarr🥹🥹 çok ihtiyacım var artık bende tam bir aile olmak istiyorum daha önce 3 düşüğüm oldum çok buruğum bu konuda🥹
Gkce18 Heycanlianne_41 aşkım lekelenmen ne durumda hangi renk ? Pıhtı varmı yogunluğu nasıl yerleşme olabilir adet gününden önce gelmiş sanırım
Heycanlianne_41 Gkce18 çokk azz kahverengi geldi durdu 1 kere gördüm 1 kerede silerken azıcık geldi pıhtı falan yok inşallah yerleşmedir🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gkce18 Heycanlianne_41 durduysa bence yerleşme canım💗 çünkü adet önceki lekelenmelerde 1 kez gelmiyor en azından 2 saatte bi geliyor benim öyle olur genelde
Heycanlianne_41 Gkce18 inşallahh canımm şuan bildiğin belim ağrıyor acaba sabah sağlıkocağına kan versem mi yoksa salı mı versem? Salı günü evlilik yıldönümümüz bize çok güzel bir hediye olur 3.yılımızda🥹
Heycanlianne_41 Adet döngüm çok düzensiz son zamanlarda kimyasal ameliyat derken temmuz ayında 2 kere adet oldum mesela şuan tam adet tarihim ne zaman olur bilmiyorum
Gkce18 Heycanlianne_41 canım eğer sabah 10 a kadar kan gelmesse yada cogalmazsa aynı şekil devam ederse kan ver saglık ocagı 10 a kadar kan alıyor 😘 inşallah hamilesindir canım benim