Arkadaşlar ben koyuluk aslında gördüm ya da anlamadım ve sonrasında silikleşti sizce ?

Sevay1 devam et test yapmaya daha pik olmamış iki çizgininde aynı koyulukta olması gerekiyor

Ben ovulasyon testlerin gebelik oluşumunu hızlandırmaktan ziyade geciktirdiğini düşünüyorum aslında bence çok takılmayın şuan deneyin önemli olan 2 veya 3 gün arayla denemek ama kafanızı rahat tutmanız lazım sürekli gebeliği düşündüğünüzde maalesef sonuç alinmiyo misal bu teste göre hadi bugün yapalım demek biraz motivasyonu dusuruyo bence 🫣 ilk cocugumda deneyip bu teze sahip olmuştum 🤗 o yüzden kendinizi hazır hissettiginiz en uygun günde başlayıp içinizi ferah tutun böylesi daha kolay olacak

2633 evet öyle tabi ama kafama taktığım bişey değil sadece deniyim dedim bunu da anlamadığım için aslında

• 2633 bunu yanıtladı.

Sevay1 yani tabiki de tercih ve karar sizin . Sanki dün daha yogunmus teste göre bu arada

2633 evet dünü değerlendim ancak bu sabah en sondaki test silik gibi

Sevay1 henüz pik olmamış cnm her iki çizgininde aynı koyulukta olması lazım🌸

Sevay1 iki çizginin aynı renkte olması lazım o zaman yumurtlutorsun sonra silikleşmeye başladığında çatlama olmuş demek hem yumurtladığın günü hemde çatladığın günü değerlendirmen gerek