Kızlar 30+6’dayım yirmilik dişim çıkıyor iltihaplanma yapmış mecbur amoklavin yazdı doktor kadın doğumcuma yazdım cevap bekliyorum sizden deneyim duymak istedim içen var mı içim hiç rahat etmedi bir sorun olmaz bebeğimde değil mi😔
Gebelikte Antibiyotik!!
Lavin___ benimde diş ağrım var doktor bana sef antibiyotik yazdı istemeye istemeye içiyorum🥹
- Düzenlendi
Lavin___ erken dönemde dahi kullanılabilen bir antibiyotik grubu, için rahat olsun. Dişin yaratacağı ağrı ve enfeksiyon daha tehlikeli bebiş için. O yüzden düzenli bir şekilde kullan. O kendine ihtiyaç olanı alıyor senden 🥰🌸
Lavin___ diş doktoru yazdı ağrıyınca içiyorum durunca yine bırakıyorum 🥹
nununundunyasi çokk teşekkürler rahatladım🌸🌸
Nutellamm bence hata orda antibiyotik bir ağrı kesici niyetine kullanılmaz ki siz verilen dozda içersiniz, bitirmelisiniz tedaviyi, tedaviyi bitirmeden enfeksiyonun tekrardan üremesini sağlıyorsunuz, düzenli içilmediği için de bir işe yaramıyor boşuna vücuda antibiyotik alıyorsunuz. Aslında yapmak istemediğiniz durumu yapıyorsunuz.
schiphol aynen haklısınız ama sanki sürekli içince de kendimi kötü hissediyorum
Nutellamm hekiminize korkunuzu söyleyin illa yardımcı olacaktır, ben de idrar yollarımdan enfeksiyon olmuşum, kaç kere başka şekilde geçirmeye çalıştık ama olmadı antibiyotik içmek zorunda kaldım memnun muyum hayır ama yapacak birşeyim yok hem kendime zarar hem de içmediğim hali bebeğe daha çok zarar veriyormuş çünkü.