Kızlar gecen hafta taşındım ve cok cok yoruldum fln ondan beridir bebegi rahmime vuruyor gibi hissediyorum biraz acı veriyor ama dayanılmicak gibi degil böyle olan varmı acaba bebek aşagı mı düştü doktora da gidemiyoeum randevuma 11 gun var
21 haftalık ve rahimde hissetme
Miniklerinannesiyim o haftalarda ben de hareketlerini kasık ve vajinamda hissediyor gibiydim gayet normal bebeğin pozisyonundan ötürü oluyor ☺️
nununundunyasi teşekkür ederim bende korktum agır fln kaldırdım ister istemez bişey mi oldu acaba dedim🥲
Bende 20 haftalığım bende oralarda hissediyorum
Miniklerinannesiyim seni anlıyorum 🥰 hiç endişelenme 🫂
CeylanAk vurdukca yanma hissi gibi oluyor ne zaman yukarı cıkar acabaa
Miniklerinannesiyim dinlen ayağa kalkma bende öyle oldu. Doktor bebek aşağıda dedi şua yatiyorum
26Seyma26 bende ondan korkuyorum 🥲
Miniklerinannesiyim Bende ayaklarını tekmelerini hep aşağıda hissediyorum dün kontrolümüz vardı pozisyondan dolayı dedi doktor hatta sık sık idrara çıkarsın bu yüzden dedi merak etme bir şey yoktur
Aslanmom1 inşallah canım genellikle bu gun yukarıda hissetim göbek deligimin orada fln
Miniklerinannesiyim Genelde göbek deliğinin üzerine pek geçmiyorlar küçük oldukları için bu haftalarda. Plasanta da beni. Göbek kısmımda yukarıda yani. O kısma gelsede hissetmiyorumdye muhtemelen 😂
Miniklerinannesiyim korkma inşallah
Aslanmom1 ben kızımda cok haraket ettigini hatırlamam canımı acıtmazdı ama bu biraz yaramaz sanki hhem canımı acıtıyor hem kramplarım başladı
Miniklerinannesiyim Benimki de erkek aynı dırumdayız
Merhaba bugün 21 haftalık olduk geçen haftadan beri kendimi çok rahatsız hissediyorum. Serkilajliyim bebek sanki vajinama vuruyor vurunca sanki suyum patlicak gibi oluyor kendimi kasıyorum. Vajinamda bu ağrı bacaklarımda bı ağrı var. Korkuyorum 3lu taramama daha 8 gün var . Çok tedirginim