• Gebelik
  • 21 haftalık ve rahimde hissetme

Kızlar gecen hafta taşındım ve cok cok yoruldum fln ondan beridir bebegi rahmime vuruyor gibi hissediyorum biraz acı veriyor ama dayanılmicak gibi degil böyle olan varmı acaba bebek aşagı mı düştü doktora da gidemiyoeum randevuma 11 gun var

Miniklerinannesiyim Bende ayaklarını tekmelerini hep aşağıda hissediyorum dün kontrolümüz vardı pozisyondan dolayı dedi doktor hatta sık sık idrara çıkarsın bu yüzden dedi merak etme bir şey yoktur

Miniklerinannesiyim Genelde göbek deliğinin üzerine pek geçmiyorlar küçük oldukları için bu haftalarda. Plasanta da beni. Göbek kısmımda yukarıda yani. O kısma gelsede hissetmiyorumdye muhtemelen 😂

Aslanmom1 ben kızımda cok haraket ettigini hatırlamam canımı acıtmazdı ama bu biraz yaramaz sanki hhem canımı acıtıyor hem kramplarım başladı

24 gün sonra

Merhaba bugün 21 haftalık olduk geçen haftadan beri kendimi çok rahatsız hissediyorum. Serkilajliyim bebek sanki vajinama vuruyor vurunca sanki suyum patlicak gibi oluyor kendimi kasıyorum. Vajinamda bu ağrı bacaklarımda bı ağrı var. Korkuyorum 3lu taramama daha 8 gün var . Çok tedirginim

YETM3009 bende serklajlıyım bende öyleyim sanırım bebek küçük ve pozisyonundan dolayı öyleler. Rabbim zamanında hayırla sağlıkla doğum yapmak nasip olur inşAllah