50_68 Kendime
- 2 tane önden düğmeli pijama takımı, 1 elbise boydan (gecelik olarak giymek için koymuştum) 2 atlet, iç çamaşırı, kalın bir hırka, depend, ped küçük şampuan tarak, deodorant vs. koydum
Gerek yokmuş bu kadar koymama. 1 tane pijama takımı 1 tane atlet giydim , bir de kalın hirkami giydim çünkü doğumdan sonra çok üşümüştüm, bezi de özelde doğum yaptığım için ordan birkaç tane bantlı verdiler bezi açıp birkaç kez kontrol ediyorlar kanamanı. Diğer koyduklarim hiç birini kullanmadım.
Bebişe
1 tane 5′ li hastane çıkışı + bez + ekstra çorap+ çift kat penye battaniye( hemşireye vermek için)
3 ekstra hastane çıkışı koymuştum 5 li setlerden.
Zıbın
15 tane bez ( paketin devamını arabaya koydum ne olur ne olmaz diye)
Islak mendil
1 tane yedek penye battaniye (hemşireye verdiğim kan olursa diye) Nisan’da doğduğu için 1 tane de kalın battaniye
Ana kucağı
Sadece 2 tane hastane çıkışı, 2-3 tane bez , 1 ince 1 kalın battaniye kullandım, fazla bile koymuşum
Ekstralar
Bitter çikolata (doğumdan çıkar çıkmaz yedim, süt de yapıyor)
Kahve ve bisküvi türevi yiyecekler( ben doğum yaparken beni bekleyenler yemişti)
Su
Bebek için hurma ve zemzem suyu koymuştum bir de çay kaşığı
Şırınga ( ben koymamistim ama koysam iyi olurmuş, göğüs ucum yoktu bebek emmekte zorlandı, siringayla göğüs ucunu çıkaranlar oluyormuş)
Peçete
Bir de çöp poşeti koymuştum doğumdan önce çıkardığım kıyafetleri koymak için.