Ozlem1297 İyi günler arkadaşlar adet günümden 4 gün geciktim normalde hep gününde olurum ilk defa böyle birşey yaşıyorum süt kıvamında beyaz renginde akıntı çok geliyor böyle birşey yaşayıp sonrasında hamile kalan varmı aranızda plansız
Ozlem1297 ebru30 ay bekliyim bakalım inşallah istediğim zaman olurya kızım çok küçük daha 2 buçuk yaşında ben 5 yaşına gelince düşünüyordum 🫢
Julideniz Ozlem1297 ben doğum kontrol ilacı kullanıyorum gecikmenin 11. Günü kan verdim cıkmadı anlamadım neden regl olmuyorum🤔
Ozlem1297 Julideniz kadın doğuma görünün sizde baya uzun zaman olmuş ama doğum kontrol hapı kullananlarda sık görünüyor diye biliyorum ben kullanmıyorum eşim korunuyor sadece bir kez prezervatifsiz ilişki oldu ondada çok dikkat etti ama acaba zevk suyuyla veya böyle bir durum yaşayıp kalan oldumu diye merak ediyorum çünkü benim adetim hiç gecikmez geciktiğinde kızıma hamileydim çok stresliyim şuan
Ozlem1297 Julideniz ay şuan dahada korkmaya başladım bugün çıkmadı testse yarın sabah birdaha yapayım bari
Ozlem1297 Elif380 hamizlesiniz siz bariz belli çizgi doktora göründünüzmü veya kan tahlili verdinizmi