ZehraS Cansutk isdiyosa ye canim asiri olmamak sartiyla .Zararli diyildir yalniz fazla kilo almamak acisindan doktor fazla tatli hamur isini yasakliyo.
Tgc0101 Cansutk bende tatlı tüketimim çok oldu suan 39+0 Dayım , elinden geldiğince dengelemeye çalış ben biraz kaçırmıştım şeker yüklemesinde sekerim sınırda çıktı 🙄
nurr_kbr Cansutk ben tam tersiyim canım 😂 hamile olmadan önce tam bı çikolata canavariydim.. şimdi çikolata görünce migdem bulanıyor 😐
Tinker Çikolata da kafein olduğu için dikkatli kullanmak gerekir Benim doktorum abartmadan herşeyden tadabilirsin diyor ama şekere de dikkat etmek gerek bebeğe hiç lazım değil çünkü 🌸
Tgc0101 Lucky hayır diyet uygulamadım fakat doktorum uyardı , tekrar yükleme yaptırdı tabi ben şeker tüketimini azalttım onda bir sıkıntı çıkmadı , 👍🙏🏼
Lucky Tgc0101 bnm de sınırda cıktı diyetisyene yönlendirdi ama ben gitmedim gitsem diyet listesi vericekti zaten internette birsürü var onlardan kendime harmanladım şeker tüketimimi minimuma indirdim inş bir sıkıntı çıkmaz😀
PrensesimDoga Cansutk allah bağışlasın 🙏🏻 Ben yeni yeni tatlı yemek istiyorum da merak ediyordum tatlı Hakkı ekşi Ayşe mi diye 😊😊😊 ben hep tuzlu ekşi yiyorumm 🙈 dün öğrendik kızımız olcak inşallah 🙏🏻