melek_03 Selam, 15 haftalık hamileyim, 2 haftadır idrar enfeksiyonum bi türlü geçmiyor ilaçlara rağmen, 2 poşet toz içtim, antibiyotik falan… birde kanamam oldu dün enfeksiyondan, karnım ve belim çok ağrıyor, dün kontrolde bebek iyidi, ne yapacağımı şaşırdım
Kara22 melek_03 bol su iç sürekli taharet et kendinj temiz tut kulotlarını utuleyerek giy ayaklarını sıcak tut hemen geçer
Rabiamina melek_03 benim de vardı antibiyotik içtim. Her gün hatta gerekirse günde 2 3 kere çamaşır değiştirin. Başkasının evinde lavaboya gitmemeye özen gösterin. Mümkün değilse birkaç hafta kimseye gitmeyin. Klozet kullanıyorsanız sizinle birlikte kullanan başka kimse varsa sürekli temizlemek zorundasınız. İdrar yolu enfeksiyonu dikkat edilmezse hemen tekrarlar. Bunlara dikkat edin yine de
Cicekanne123 melek_03 bende de var toz verdiler kullandım geçemedi şuan fitil ve hap verildi yanmam dahada artı normal mi değil mi bilmiyorum burda bekleyeyim
Minimalist03 melek_03 melek_03 suyunuza limon sıkıp için bazen ve bol su tüketin innozpro diye bir takviye var turna yemişi propolis ve c vitamını var içeriğinde bir arastırın c vitamını bol tüketin enfeksiyon için. Marketlerden turna yemişi alıp tüketebilirsiniz ciddi enfeksiyon varsa antibiyotik kullanmak gerekiyor tabiki diğerleri hafifletir sadece önlem olur ben geçirmiştim iki kere antibiyotik aldım şimdi dikkat ediyorum