Servetruken Sanki her an hasta olacak gibi sırt ağrım göğüs ağrısı kasığımda iğne gibi batmalar sağ tarafımda ağrı
Mayasey Servetruken iğne gibi batmalar benim hamilelik belirtimdi ❤️ inş. Güzel haberler alırsınız siz de
Muzaffer Servetruken bende yaptım canım bu gün Ve bende de silik çıktı daha günüme 3 gün var❤️ Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah gönlümüze göre olur .
kelebek12345 Servetruken aynı durumdayz benm 2. Czgicok gec ckdı ama varmı yokmu anlamadm. 4-5 saat snra ckdı
denizannee Servetruken test ne kadar iyi olursa olsun bebek küçükse net çıkmaz. Bende silik çizgiyle öğrenip aynı gece hastanede kan verdim bhcg 14tü yani 2 haftalık bile değildi. Sen bilirsin bence yine ama bi baktırmanı öneririm
Servetruken denizannee sizin bebişiniz şuan ne kadar oldu değerler ne oluyor kan testinde ilk haftalarda
denizannee Servetruken ilk öğrendiğimde 14.7ydi 3 gün sonra 106ydı 4 gün sonra 1100dü. 10 gün sonra kese göründü sonra bidaha bhcg baktırmaya gerek kalmadı çok şükür şuan 8 haftaligiz
Ankakusu Benim iki cocugumda da silik çıktı ve adetim bir gün geçilmişti yaptırdım şu an 15 haftalık hamileyim 😊😊😉
Gebeyimm Servetruken benim de öyleydi silikti ikinciyi yaptım oda öyle çıktı sonra kan tahlili yaptım pozitif çıktı
Lovelies Servetruken benimde silik cikti ilkinde dedim herhalde yanlış ertesi gün tekrar yaptım tekrar silik cıktı daha önceden hiç cıkmamıştı silik cizgi sabah kan tahlili verdim ac karnına hamileymişim Rabbim gönlüne göre versin canım umarun hamilesindir:)
Deletedmom2232 Servetruken canım doktorun dediği ilk idrar sonra kanda çıkıyor benim iki gün geciktiğinde silikti bthcg 22 çıktı kana yeni düşüyor dedi doktorum bir kaç gün sonra test yaptır derim
Deletedmom2232 Selinnnce herkes öyle diyor ama doktor tam tersi dedi. Hatta geçen alişanla buse varolun röpörtajını dinledim kan vermiş negatif idraar testi yapmış evde pozitif yani önce idrarda oluyormuş.
denizannee Deletedmom2232 regl 3 gün gecikti 3 gün boyunca evde test yaptım çıkmadı 3.gün silik çıktı hastanede kan verdim hamile olduğumu öğrendim. Once kanda sonra idrarda net çıkar gebelik
Deletedmom2232 denizannee bende öyle biliyordum ama benim de kanda çıkmadı evde aşırı silik çıktı iki gün sonra kanda 22 çıktı :)