Servetruken Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize bişey danışacaktım size adetim 2 gün gecikti idrar testini yaptım evde bi çizgi net diğeri silik bir şekilde ne yapmalıyım şimdi kan testini tapmak istemiyorum var mı bi gebelik sizce
Mervemervemerve Servetruken benmde silik çıktı ikincisi sonra ogün tahlıl yaptrdım ğzitif çıktı sen neden yaptrmak istemıyosn
bebekteyaparimkariyerde Servetruken ozaman net sonuç alamazsın.iki üç gün bekle kan ver sonra.neden kan tahlili yaptırmak istemediği anlamadım.
yaseminan Servetruken eğer test çubuğun iyi bir markaysa gebe olabilirsin ama bazı test çubukları 5-6 dk içinde özelliğini kaybediyor silik çizgiler oluşabiliyor
Bendis Servetruken Canım hamile olma ihtimalin çok yüksek bence kan ver kesinleşsin . Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏
SerminMutlu Ben en dandik testle denemistim 5 tl lik ikinci cizgi cok silik vardi gorunmuyordu bile nerdeyse sonra gittim kan verdim pozitif cikti canim
Gamzeciks Servetruken benimde öyleydi. Reglime bir kaç gün kala yapmıştım. Biri silik çıktı ertesi gün kan testi yaptırdım 4 haftalık hamilesin demişti doktor. Hayırlı olsun diyelim şimdiden sana :))
SevalK Servetruken selam canım adetime 3 gün varken test yaptım silik çıktı 2 gün sonra kan tahlili yaptım yani adetime 1 gün kala sonuç pozitif ❤️ Kesinlikle hemen kan testi yap silik demek değeri düşük ama var demek
Deryamira Servetruken bebek yoksa genelde silikte olsa çıkmıyor muhtemelen hamilesiniz gözünüz aydın ☺️
Eylul0212 Servetruken benimde adetten bir gün sonra yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı sonra 6 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 😀😀😀 büyük ihtimalle hamilesin canım
Servetruken Ayyyyy çok sevindim ya hayırlısıyla olur inşllah kan testini 1 2 gün daha geçsin de öyle yapayım dedim ayrıca ben eşime hasta olduğumu söyledim çok üzüldü olursa sürpriz yapmayı düşünüyorum 😀 Kötü bişey mi yaptım acaba birde testin hangisi iyi bilmiyorum ama eczacıya en iyisi dedim 2 farklı eczane onu verdi
denizannee Servetruken test ne kadar iyi olursa olsun bebek küçükse net çıkmaz. Bende silik çizgiyle öğrenip aynı gece hastanede kan verdim bhcg 14tü yani 2 haftalık bile değildi. Sen bilirsin bence yine ama bi baktırmanı öneririm