Mnur_yrlmz ikincibaharrr bende büşra hanım takipliyim çok tatlı ilgili birisi Allah için çok memnunum 🌸
Mor-kelebek @ikincibaharrr Ben daha önceden Melek uzuna gidiyordum eski hastanede sezeryan oldum doktordan da hastanede de memnundum şimdi Melek hanım gitmiş malesef yeni doktorlar nasıl siz gittiniz mi
Babeact Ayşe nur çümen akbaşta doğum yaptım. 2. ye hamileyim bir an evvel gelmesini bekliyorum. çok bilgili eğlenceli hem doktor hem abla oluyor bizlere sağolsun
balannesi41 ben 18 haftalığım bir kere büşra budağa gittim ama hiç sevmedim doktor arıyorum ayşenur akbaşı çok duydum ama ayrılmış yuşa hanıma randevu alacaktım izine gitmiş
guhoglu balannesi41 Ayşenur hanıma başlamıştım ama ayrıldı şimdi yüşa hanıma gidiyorum memnunum her muayenede detaylıca kontrol ediyor güler yüzlü bir hekim 😊
balannesi41 guhoglu yuşa hanıma gittim pozitif elektrik alamadım. çok dağınık anlatıyor ultrasonda da bişey anlatmıyor sorunca da cevaplamıyor
Niluka bu doktorlar çok gençmiş büşra ve yüşaya baktım internetten biri 2022 de diğeri 2018 de uzmanlığı almış. güvenemedim
guhoglu balannesi41 ben çok öyle bir izlenim almadım hatta ne zaman kendisine mesaj atsam kısa süre içerisinde dönüyor
ikincibaharrr Damlademir hamileliğim sonlandı 2-3 defa gittim Büşra hanıma sevmiştim kürtajımı da o yaptı .
Damlademir ikincibaharrr çok üzüldüm başınız sağolsun rabbim tez zamanda sizi sevindirsin inşallah dualarımdasınjz 🤲
ikincibaharrr Damlademir saolun bir kızım var şuan çok şükür hastanede yatarken o yanımdaydı çok zorlandım saolun tekrardan🫶