ulkutom ya bende deneyeyim mutlaka haftaya kontrolümüz var bebeği bu ay 3 kilo yapmalıyız demişti doktorum 35. Haftamın başında gittiğimde 2200 dü kilosu doktorum düşük demişti ben nesquikli süt ve cicibebe falan yiyorum yatmadan önce acaba etkisi olur mu

ulkutom Hergece bir bardak süt içip uyuyorum. 10 günde 200 gram tek almıştı bebeğim bana yaramıyor galiba

ulkutom aşırı meyve tüketimi suyun artmasına sebep oluyor. Su fazlalığı da erken doğum sebeplerinden biri. Kontrollü şekilde meyve tüketin.

2bebekanne ay bende nefret ediyorum sütten ama bir bardak sade süt içiyorum mecbur

gktgmom bence muz ve sütü dene derim ama yatmadan önce bilmiyorum bende çok işe yaramış o yüzden çok sevindim inşallah senin bebişe de yarar 🩷

Dilek_04 ama bence kemik gelişimi için de bırakmayın sütü ben nefret ediyorum normal şartlarda ama mecburiyetten içiyorum

Civcivlerinannesi kesinlikle öyle ama bu su olarak değil de kilo olarak almış benim gebeliğimin başında suyum fazlaydı çünkü normaliz şuanda

nur53___ öyle bisey hiç duymadım desem gerçekten faydalı bisey normal her gece 1 bardak içip uyudum

@nur53___ Muzlu süt olarak içmeyi deneyebilirsiniz,sütü sade içemiyor iseniz içine de biraz bal atın çok güzel oluyor

gktgmom sütü cicibebesiz sade sekilde tuketmenizin daha faydais var cici bebe sana kilo yapar siskinlio.yapar ve sütun kendi faydasini kaybettirir sade sekilde tuketim ozellikle bebek gelisimine coo faydalı yararlı

ulkutom
                Pastörize süt mü tercih ediyosunuz acaba?
                Hamileliğimin başlarında pastörize süt, yoğurt tüketmemi söylemişti doktorum. Pastörize Sütü içiyorum ama ev yoğurdu yerine hazır yoğurt yemeyi hiç sevmiyorum 😭

Arlas tesekkürler ya ben içiyorum normaldede kansızlık yapıyor dediler süt elimde gitmiyor aüte artık 😀 bi doktora sorayım ben eniysi

Alisde ya bende burda cicibebe de kilo aldırıyor diye okumuştum o yüzden yiyordum o zaman en iyisi sadece normal süt içeyim