ulkutom Kızlar selam geçen hafta buraya bebeğim kilo almamış diye post atmıştım doktorum kilo alımı durmuş demişti 35+2 de 2400 çıkmıştı kilosu artık özellikle geceleri süt ve muz yiyerek 36+5 de 3 kg gördüm şükür 🙏🏻 doktorum dahil şaştık kaldık önerimdir yatmadan önce tüketin 🤍
2bebekanne ulkutom Sade süt mü olması gerekiyor illa mesela benim öyle midem bulanıyor nesquik koyuyorum içine öyle içiyorum umarım kilo alır bebeğim😂 muz asla yiyemiyorum 😌
gktgmom ulkutom ya bende deneyeyim mutlaka haftaya kontrolümüz var bebeği bu ay 3 kilo yapmalıyız demişti doktorum 35. Haftamın başında gittiğimde 2200 dü kilosu doktorum düşük demişti ben nesquikli süt ve cicibebe falan yiyorum yatmadan önce acaba etkisi olur mu
Dilek_04 ulkutom Hergece bir bardak süt içip uyuyorum. 10 günde 200 gram tek almıştı bebeğim bana yaramıyor galiba
ulkutom gktgmom bence muz ve sütü dene derim ama yatmadan önce bilmiyorum bende çok işe yaramış o yüzden çok sevindim inşallah senin bebişe de yarar 🩷
Alisde gktgmom sütü cicibebesiz sade sekilde tuketmenizin daha faydais var cici bebe sana kilo yapar siskinlio.yapar ve sütun kendi faydasini kaybettirir sade sekilde tuketim ozellikle bebek gelisimine coo faydalı yararlı
ulkutom Dilek_04 ama bence kemik gelişimi için de bırakmayın sütü ben nefret ediyorum normal şartlarda ama mecburiyetten içiyorum
Civcivlerinannesi ulkutom aşırı meyve tüketimi suyun artmasına sebep oluyor. Su fazlalığı da erken doğum sebeplerinden biri. Kontrollü şekilde meyve tüketin.
ulkutom Civcivlerinannesi kesinlikle öyle ama bu su olarak değil de kilo olarak almış benim gebeliğimin başında suyum fazlaydı çünkü normaliz şuanda
Bahtsizbedevi__ ulkutom sütü nasıl içtiniz. Ben mide yanmasına içiyorum kansızlık yapar dediler içemiyorum daha
ulkutom Bahtsizbedevi__ öyle bisey hiç duymadım desem gerçekten faydalı bisey normal her gece 1 bardak içip uyudum
Civcivlerinannesi Bahtsizbedevi__ bunu ilk defa duyuyorum. Böyle birşey yok. Süt kalsiyum yani faydası olur zararı olmaz
Arlas @Bahtsizbedevi__ Muzlu süt olarak içmeyi deneyebilirsiniz,sütü sade içemiyor iseniz içine de biraz bal atın çok güzel oluyor
Bahtsizbedevi__ Arlas tesekkürler ya ben içiyorum normaldede kansızlık yapıyor dediler süt elimde gitmiyor aüte artık 😀 bi doktora sorayım ben eniysi
gktgmom Alisde ya bende burda cicibebe de kilo aldırıyor diye okumuştum o yüzden yiyordum o zaman en iyisi sadece normal süt içeyim