gayeinal98 Ferman21 benim de bat 18 ama bu akşam üstü kasık ağrım da sızlama gibi adet değil galiba adet ağrısı gibi değil değişik bi sancı iğne batması gibi bi de göğüslerim ağırıyor daha hiç test yapmadım cesaret edemedim
buse76 Ferman21 bat 17 18 arası cuma günü kan vercem belirti olarak goguslerimde aşırı bir ağrı var acı var dokununca klomen kullanmıştım bakalım ne çıkacak hiç test yapmadım yalnız uğraşamam testle en iyisi kan varsa da yoksa da çıkar hiç silik çizgi felan uğraşamam yalancı testlerle
Negna- Ferman21 bat 19 hiç bir belirti yok sadece karnım şiş. Bide üstelik 1 hafta önce bağoz enfeksiyonu oldum baş ağrısı mide bulantısı yaşadım ağzımda tat yok hersey birbirine girdi Sizler ne durumdasınız
Nur2707 Benim 19, test yaptım tabiki negatif. 5 ağustos ovulasyon tarihim. Dayanamadım kan verdim 10 dk önce
Ferman21 Nur2707 ay insallah pozitiftir canim benim bat 18 dun verdim kan 5 gun vardi normalde gunler öncesi sancim olur goguslerim agriyo akinti var bakalim cuma gitcem bende
Nur2707 Karnımın ortası ağrıyor, belki üşümektendir ama kazıkların filan çok ağrıtıyor yine de dayanamadım kan verdim muhtemelen negatiftir ama bakalım kismet
Mrvalp Nur2707 inşallah pozitif görürsünüz. Benmde bat 19 bel ağrım var bikaç gün sağ kasıkta iğne batması gibi acı vardı ve iki kez pembe leke geldi. Bu ay ümitliyim bakalım geçen ay erken test yapmıştım smdi gecikmeyi beklicem inşallah🫢
Kardenizz Ferman21 bat 16 belirtim mide bulantısı vardı suanda yok test yaptım maledef negatif çıktı mecbur adetimi bekliyorum
Osqe91 gayeinal98 benimde sizin gibi belirtilerim var bat 18. Kasıklarım iğne batması gibi zonkluyor ama sık sık değil. Göğüslerimde 1 haftadır şiş dokununca acıyor. Dün sabah erken gebelik test yaptım çıkmadı. Pazar günü falan tekrar denicem bakalım
mrvess Benim de bat 17 kaset test yaptım negatif kaşık ağrım var biraz . Normalde regl öncesi göğüslerim aşırı ağrır hassaslaşır kistim olduğu için . Ama şuan tık yok hiç bişey hissetmiyorum gebelik belirtisi arıyorum sürekli 😅
Mrvalp mrvess bende öyleyim yaa 😬 her ay adetten bir hafta kadar önce belki daha fazla göğüs hassasiyeti olurdu bu ay yok bakalım hayırlısı
gullll9 Bende test yaptım kızlar sanki çok hayalet var gibi bakar mısınız? https://mutluresim.com/image/zuwJYL
Ferman21 gullll9 o marka yalanci pozitif cok veriyor canm benm 3 4 aydir hep yalanci pozitif gosterdi