Kızlar adetim biter bitmez ilişki yaşadık o gün kanama oldu pembe kırmızı karışık pede de damla geldi bi daha gelen olmadı. arada adetim 7 ağustos. Üç gün sürdü, o günden beri bilmiyorum hafif mide bulantım var hele şu iki gündür aşırı kasık ağrım bel ağrım var bacaklarıma vuruyor ağrısı sol kasığıma sancı girip çıkıyor arada seğirmeler oluyo o kadar halsizim ki eklemlerim ağrıyo sivilcelenme oldu yüzümde acile gittim adetimden sonra ayın 12 sinde kan verdim bişey çıkmadı, yarın sağlık ocağına gideceğim durumunu anlatıcam gerçekten iyi değilim. Adet olacak olsam bu kadar şiddetli ağrılarım olmuyo. Bide yumurtlama günümü takip ettim ilişkiye girdim bugün şeffaf sümüksü bir akıntıda yaşadım bu ne olabilir gebelik belirtisi falan olabilirmi, uygulamaya göre 13 gün var adetime tekrar olmama, normalde 21 gün var kendim sayarsam ayın 7 sinden 7’sine ama genelde her ay bir önceki adetimden 7 gün önce oluyorum 7 ağustos da oldum tekrar uygulama 28 ağustos gösteriyo

myavocado, başlığı Yaşadıklarım gebelik belirtisi olabilir mi olarak değiştirdi.

bkdusunenanne adetine 13 gün varsa yumurtlama akıntısı yaşamış olabilirsin yüksek ihtimalle, testin negatif çıkmış zaten bu ayı değerlendir derim 🫶🏻 ilişki öncesi iyi ıslanmak ve herhangi bir kayganlaştırıcı kullanmamak tutması için faydalı olur canım, ben ona dikkat ettiğim ay gebe kalmıştım, rabbim gönlünüze göre en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

kindacute evet adet bittiğinden beri sürekli ilişkide bulunuyoruz umarım hayırlı sonuçlar alırım bu kadar belirti şüphede bıraktı birde Dr kist var ama önemsiz kaybolur demişti.

minikbebegim06 evet biliyorum ama birden bire anlamlandıramadım bu kadar vücudumda değişiklikler normalmi bilemedim

bkdusunenanne 3 gün süren adetiniz olmuş zaten üstelik gebelik belirtileri bu kadar erken ortaya çıkmıyor adetinize de daha 13 gün varmış yumurtlama akıntısı yaşamışsınız muhtemelen

hyena adet biter bitmez değerlendirdim sürekli bu süreç benim doğurganlık şansı yüksek gösteriyordu bu sabahta wc oturduğumda sümüksü uzayan şeffaf beyaz bi akıntı gördüm üst üste bu yumurtlama ise hamile kalma şansı ne zaman oluyor

bkdusunenanne Hamilelik belirtileri 4.5.haftada basliyor.Hamile degilsen bir kadin dogum uzmanina git bence.
            Baska bir seyde olabilir

bkdusunenanne o sümüksü akıntı yumurtlam akıntısı oluyor zaten adete 13 gün varsa buda hemen hemen şuan yumurtlama döneminde olduğunuzu gösteriyor

bkdusunenanne yumurtlamadan 11-12 gün sonra kanda ya da bazı erken gebelik testlerinde öğrenebilirsiniz ☺️ ben reglimden 1 gün önce normal gebelik testiyle baya kırmızı çift çizgiyle öğrenmiştim belirti olarakta sadece arada hafif kasık ağrım olmuştu bunu her adet dönemi öncesi yaşıyordum zaten ama farklı olarak son 2-3 gün boyunca süren bel ağrım olmuştu adet öncesi hiç bel ağrısı yaşamayan birisiyim o beni şüphelendirmişti.. bir de adetten 1 hafta önce göğüslerim inanılmaz şişip acımıştı ama bu durumu çok bebek istediğim zaman bir kere daha yaşamıştım o yüzden yine psikolojik olduğunu düşünmüştüm.. inşallah sizde de vardır bebek odaklı olmadan değerlendirin bu ayı Rabbim tez zamanda gönlünüzden geçeni size nasip eder

Niloyaaaaa uygulamaya göre 12 13 14 gebe kalma şansı var diyor ve ben bugün yaşadım o akıntıyı sadece o da bi iki kez wc gittiğimde gördüm bir daha göremedim umarım tez zamanda olur gebelik ❤

bkdusunenanne uygulamalar genelde pek doğru olmuyor canım ya vücudunu gözlemleyeceksin ki bu da bazen yanıltıcı olabiliyor ya da stres yapmayacaksan ovülasyon testi kullanmanı tavsiye ederim ☺️ inşallah tez zamanda olur hiç kafana takmamaya çalış ❤️