Bende oğlum 24 aylıkken oyunlarla, kitaplarla lazimlikla tanistirmistim. Baslarda sadece kakasını anladığım zaman alıp götürdüm. 10 15 gün kadar altı bezli ama kakasıni yapacağı vakit koşup tuvalete götürüyordum. Ama bı gün istmedi yapmayı bende kalkmasına izin vermedim ağladı ve tekrar oturmak istemedi. Şimdi de 25bucuj aylık yani 1 buçuk ay sonra yeniden izlediğimiz kukulinun beze bay bay sarksiyla hafi bizde bay bay diyelim ki beze dedim ve heveslenip evet dedi. 1 hafta oldu ve biz (arada kaçırdıkları oluyor tabi. Son ana kadar tutup söylediği an yapıyor 😂) 3 günden itibaren dışarıya çıkıyoruz. O söylemese de çok sık boğaz etmeden ara ara sorup, yarış gibi yapıp, ya da aaa bak biranın tuvaleti çok farklıymış diyip tuvaleti ilginç hale getirip hallediyoruz şükür. Ama şöyle de bı detay var ilk denedigimde de anlıyordu fakat konuşması yok diyebilegim kadar azdı. 1 buçuk ayda konuşması da çok değiştiği için denedim. Yani ifade edici dili gelistiginden de cesaretlenip yeniden denedim. Geceleri de oğlum uyuduktan sonra bez takıyorum, 6 günün 4 ince kuru uyandi. Biraz daha takip edip gece de takmicaz bakalım. Uzun uzun yazdım ama fikir olsun diye 🌸 bizim sürecimiz ilk 1 haftamız böyle geçti . Bu arada gündüz uykusunda da 2 saat 3 saat uyudugunda da yapmıyor. Yani bunları biraz takip edip kendimizden önce çocuğumuzun hazır olmuş olması daha kolay geçiriyor süreci. ❣️