Neferut 13 den aşağıya zaten düşmüyor da şimdi de 14 oldu düşüremiyorum. Protein kaçağına falan bakıldı sorun yoktu negatifti doktor da takip et bir hafta dedi 139/78 çıktı yine yarın doktoru arayıp söyleyeceğim. Evde tansiyonu düşürmek için ne yapabilirim? Başımda felaket bir ağrı var
myavocado Neferut limonlu su önerilir hep ama değeriniz baya yüksek gebelik için, bence yarını beklemeden acile bir gidin.
Crocus20 Neferut Markette satılan soslardan değil ev yapımı aldığınız veya yaptığınız nar ekşisi varsa 2 yemek kaşığı içebilirsiniz cidden çabuk etki ediyor. Birde sarımsak yerseniz o da tansiyonunuzu hemen düşürür. Direk kendisini yiyemezseniz çok az yoğurtla karıştırıp yiyebilirsiniz
Neferut Hulo2105 teşekkür ederim canım limonlu su yaptım içtim enseme yarım saat içinde düşmezse acile gideceğim
Bersu3434 Canım doktorunla iletişime geç düşmezse direk acile başvur 13 üstü tansiyon gebelikte çok riskli hem senin hemde bebek için riskleri var tedbiri elden bırakmamak lazım acilde düşürüp en azından eve yollarlar yarın doktoruna kontrole gidersin bu durumlarda gerektiği zaman tansiyon ilacına başlanıp kan sulandırıcı verilebiliyor limonlu su içebilirsin ayaklarını yüksek bir yere koyabilirsin
Neferut Bersu3434 bu neredeyse 2 haftadır böyle gerçekten. Doktoruma da ilettim en son gittiğimde söyleyecektim kötü bir olay da yaşadım. Biraz bekleyeceğim düşmezse acile gideceğim teşekkür ederim.
Neferut myavocado Teşekkür ederim limonlu suyu denedim yarım saat bekleyeceğim düşmezse gideceğim. Kadın doğum acile gitmem gerekiyor değil mi?
busraaakssss Merhaba, 3 gündür yüksek tansiyon yüzünden hastanede yatıyorum 19/10 kadar fırladı idrar testi yapıldı kan testleri yapıldı temiz çıktı tansiyonum düşmeye başlayınca cikarildim 33+4 günlük gebeyim hastaneye gitmenizi öneririm
busraaakssss Neferut Teşekkür ederim. Tahliller yapıldı temiz çıkınca bir sonuç soyleyemediler şundan sebep olabilir diye sadece artık 0 tuzla besleniyorum bugün eve yolladılar kendimde tuzsuz yapıyorum bekliyorum inşallah bir daha çıkmaz çok zordu çünkü
Hulo2105 Neferut ben 1 kere gitmiştim direkt acile neyin var dediler lekelenme vardı onlar beni kadın doğuma yönlendirmişti
Neferut Crocus20 sarımsak yedim fayda etmedi ama ev yapımı nar ekşim var. Deneyeceğim çok teşekkür ederim umarım o da yardımcı olur bana
Neferut myavocado 12 ye düştü sabit bekliyor 40 dakikadır yükselmedi tekrar şükür. Eğer bu geceyi de düşük tansiyonla atlatabilirsem yarın mutlaka takipli olduğum doktorla iletişim kuracağım 🥹