• Gebelik
  • Mart ve Nisan anneleri toplanma pastu🌺

Ben çok rahattım bahsettiğim belirtiler 7. Haftadan sonra başladı 8 de arttı bugün yoğun baş dönmesi oldu tansiyonum mu düştü bilmiyorum az kalsın baygınlık geçiriyordum. Allahım sağlık huzur versin, sağlıkla bebelerimize kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻

PelinMns uyku ve halsizlik oluyor canım benimde bugün hafif ağrım var gibi halsizlik çok şükür 2 gündür yok kafam kalkmıyordu valla olsun bunada şükür herşey yolunda gitsinde razıyım ben haftaya bugün kontrol var 3 haftadır kontrolü bekliyorum bakalım büyümüş mü hareket ediyormu merak içindeyim 😊

8+1 deyim mide bulantım ve mide yanmam çok fazla inşallah en kısa surede azalır bu şikayetlerimiz

4 gün sonra

PelinMns bizde bu gece 8+1 olduk iki haftadır mide bulantısı çok kötüydü bide yanma çok oluyordu rabelis diye mide koruyucu hap verdi küçük bi hap çok iyi geldi mide bulantımıda azalttı bi tık kasık ağrısı var arada oluyor bide balgam çok vardı oda azaldı gibi doğum 6 nisanı gösteriyor ama bayramda falan doğurmam inşallah 🙏

PelinMns merhaba kızlar🌸 bende şuan 7 haftalığım bugun mide bulantısına eşlik eden tansiyon düşüklüğü oldu normaldir tabiki ama sonrasında bi ishal oldum ama sürekli ıkınma isteği oluyor bişeyde yok çok korktum açıkcası ishal bu haftalarda bi sorun teşkil edermi

PelinMns Kızlar 8+5teyim bugün oğluma gebelik zehirlenmesine yakalandım 8.5 aylıkken doguma girdim 15 tansiyonla suan tansiyonum fırlıyor yine 13lerde ve cok riskli biliyorum kalbim cok carpıyor uyucam uyanamıcam korkusu var tansiyonumu nasıl dengelicem daha cok yenı gebeligim mahvoldum

PelinMns korkma canım doktora git sana tansiyon için ilaç verecek ve tuzlu şeylerden olduğunca uzak dur ve bol bol limon ye bide sürekli dinlenmen gerek stres yapma uzan ayaklarını uzat sürekli dinlenmen lazım çok geçmiş olsun korkma inşallah bişey olmaz 🙏♥️

gamzebngaa_dmr doktorumla görüştüm ilaç verdi bugün kullanmaya baslıcagım ve dedigin gibi tuzlu ve stresten uzak durmamız lazım cok teşekkür ederim canım 💖