gamzebngaa_dmr PelinMns bizde bu gece 8+1 olduk iki haftadır mide bulantısı çok kötüydü bide yanma çok oluyordu rabelis diye mide koruyucu hap verdi küçük bi hap çok iyi geldi mide bulantımıda azalttı bi tık kasık ağrısı var arada oluyor bide balgam çok vardı oda azaldı gibi doğum 6 nisanı gösteriyor ama bayramda falan doğurmam inşallah 🙏
Dilarakdemir1 PelinMns merhaba kızlar🌸 bende şuan 7 haftalığım bugun mide bulantısına eşlik eden tansiyon düşüklüğü oldu normaldir tabiki ama sonrasında bi ishal oldum ama sürekli ıkınma isteği oluyor bişeyde yok çok korktum açıkcası ishal bu haftalarda bi sorun teşkil edermi
PelinMns Birhayalimvr Bende yarın 8 haftalıgım karın agrısı var bide üstümde agırlık var sanki 8 aylık hamileyim sizin nasıl gidiyor❤️
Bal_kupum Merhabalar 8+3 midem hiçbir şeyi sindirmiyor sanki😞 kusma yok ama sürekli bulantı, öğürme, şişkinlik ve hazımsızlık var normal mi bu 😢
epltkp Bal_kupum bence normal bende de sürekli idrar için lavaboya gitmek çok yorucu oluyor bir de göğüs hassasiyeti çok yaşıyorum 😣
Bal_kupum Ben çok rahattım bahsettiğim belirtiler 7. Haftadan sonra başladı 8 de arttı bugün yoğun baş dönmesi oldu tansiyonum mu düştü bilmiyorum az kalsın baygınlık geçiriyordum. Allahım sağlık huzur versin, sağlıkla bebelerimize kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻
Birhayalimvr PelinMns uyku ve halsizlik oluyor canım benimde bugün hafif ağrım var gibi halsizlik çok şükür 2 gündür yok kafam kalkmıyordu valla olsun bunada şükür herşey yolunda gitsinde razıyım ben haftaya bugün kontrol var 3 haftadır kontrolü bekliyorum bakalım büyümüş mü hareket ediyormu merak içindeyim 😊
PelinMns Birhayalimvr bende pazartesi gördüm 16 eylüle verdi randevuyu 4 hafta daha beklicegim beklemek cok zor 🥰
Salis25 8+1 deyim mide bulantım ve mide yanmam çok fazla inşallah en kısa surede azalır bu şikayetlerimiz
PelinMns gamzebngaa_dmr sağlıkla gelsin inşallah rabelis ilacı bi hastam kullanıyor mide korucu bi ilaç bende bugün 8+5 oldum 💖
PelinMns PelinMns Kızlar 8+5teyim bugün oğluma gebelik zehirlenmesine yakalandım 8.5 aylıkken doguma girdim 15 tansiyonla suan tansiyonum fırlıyor yine 13lerde ve cok riskli biliyorum kalbim cok carpıyor uyucam uyanamıcam korkusu var tansiyonumu nasıl dengelicem daha cok yenı gebeligim mahvoldum