Hikoo İyi aksamlar 7+5 gunluk hamileyim ikinci gebeligim 6 haftalikken doktora gittim bebegi goremedi 10 gun sonra gel dedi
Hikoo Aysnurrr benimde ara ara kasik agrilarim disinda sukur baska biseyim yok varsa da sagolsun oglumdan anlamiyorum
Yenianne92 Zeynebaqazde iki gundur midebulantim bas donmem var ama dayanilmayacak gibi degil cok sukur
Zeynebaqazde Meltemia aynen bende oyleyim midem sanki şişmiş cok sert ne yesem sanki midemde duruyo ama acıkıyorum🤕
Meltemia Zeynebaqazde bende öyleyim canm.deli gibi açım ama sertlikten yiyemiyorum tuhaf birşey umarım geçer tez vakitte
Zeynebaqazde Nursevda ben henüz hamilelik testi yaptirdim bu persembe ulturasona gidicem inseallah bakalım
Zeynebaqazde Selcen beni sormalı ben hic gitmedim bu persembe gidicem hepimiz her birimiz icin dua edelim canım☺️
Selcen Zeynebaqazde allah herkesin gönlüne göre versin dualarım tüm isteyen ve bekleyen anneler için benim iki kimyasal gebeliğim var ikinci kimyasaldan sonra hamile kaldım endişem ondan biraz da canım allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Emnesar Zeynebaqazde evet gittim iğne verdi onlar bitti sonra hap verdi onuda vajinal yolla kullanıyorum yarın kontrole gidicem doktor 12. Haftaya kadar olur dedi 🙄
Ysldmtt Bende 7 haftalık gebeyim bu üçüncü gebeliğim iki kez düşük yaptım hiçbir belirti ağrı sız bulantı yok sadece korkuyom inşallah bu bebeğimi sağlıcakla kucağıma alırım 😔😔
Zeynebaqazde Ysldmtt canım bende bir kez düşük yaptım endişelenme oluyo bazı hanımlarda bir sey hiss etmemek inseAllah sağlıkla alırız kucağımıza ❤️
Selcen Ysldmtt ya canımbenim de öyle iki kimyasal geçirdim korkuyorum ama hepsi allah dan hayırlısı olsun hepimiz için