Kızlar 4 gün önce 2. sezeryanımı oldum. İlkine göre zor bir süreçti. Ama bugün ekstra sanki dikişim içten asılttırıyormuş gibi oluyor. Çekiyor bir şey özellikle sol tarafımda yürürken falan korkuyorum. Bir de yürüyüşümü asla düzeltemedim normal mi. İlk kalkışım hala iki büklüm sonra yavaş yavaş doğruluyorum. Psikolojik olarakta çok etkiliyprum kendi kendimi çünkü iğneden bile korkan bir insanım dikişlerin varlığı beni mahvediyor

myavocado, başlığı Sezaryen dikiş olarak değiştirdi.

Lavinia2000 ikinci sezeryan diye mi bilmiyorum doğum yapalı 24 gün oldu ben de aynı şekilde hissediyorum sanki böyle özellikle yürürken ya da sağa sola dönerken içerden çekiliyomuş ya da yırtılıyomuş gibi hissediyorum

Gizyy Ya evet neden böyle oluyor. Gerçekten psikolojik anlamda çökmüş hissediyorum artık her şeyiyle ilk doğumundan farklı ve zor oldu bu

Lavinia2000 ay hiç bilmiyorum. İlk sezeryanımda ben de hiç böyle değildim ikisini de aynı doktor yaptı. Doğumdan sonra da 3 kere kontrole gittim doktor hiç bi sorun yok dedi dikişlerim falan da dıştan çok iyi gerçekten ilk doğumumdaki dikişimden daha iyi hatta. 40ın çıkınca son kontrole gel demişti bi 10 gün sonra yeniden gidicem bakalım