Merak ediyorum renkli ultrason ile doğan bebek aynı mı benziyor mu
Renkli ultrason ile doğan bebek benziyor mu
Beyzaa6671 Bunu ben de çok merak ediyorum 🤭
Beyzaa6671 benim minnak bana çok benziyodu ve doğduğunda aynı şekilde doğdu resmen hiç sürpriz olmadı :) bana çook benziyor 🐣
Beyzaa6671 benim ilki ultrason da da eşime ve kaynanama benziyordu doğdu aynısı 😂 şimdiki de kaynanama benziyor yine 😂
- Düzenlendi
Deletedmom_115 Benim de ultrason fotografini eşime benzetti herkes 🤣 Hatta Allah izin verirse doğum günleri bile aynı olacak 😁
Beyzaa6671 bizimki hiç kendini göstermedi renklide sıyah beyaz da üç hafta önce falan gördük en son bana benzediğini söyledi doktorumuz
- Düzenlendi
Beyzaa6671 benzer yani sonucta renkli ultrasonda verdikleri resim doğacak bebeğin resmi 😂 doğarken değişecek hali yok
Benim bebeğim için 25. Haftada renkli ultrasona girdik. Aynı bana benziyordu. Ancak şuan 37. Haftadayım ve geçen pazartesi tekrar baktırdık suratı farklı görünüyordu. Bu mümkün olabilir mi🙊
Elifmuharremoglu 25 haftada bebek küçük olduğundan 37 ile arasında baya fark edecektir 25 haftada bebek 1 kilo civarında 37 de 3 e yakındır arada 2 kilo var 😊 bebeğinizin yanakları dudakları dolgunlasmistir daha guzel bir görüntü olusmustur