Mrvsmt2502 Elmasstugba Ecrin2016 Ayten_42 Elfinn Kızlar şehir hastanesinde eşler muayeneye gidebiliyor mu? Ayrıca hangi doktoru önerirsiniz mhrs den saat kaçta randevu açılıyor 3 gündür bakıyorum bulamadım bir türlü
Ecrin2016 Ben oğlumu şehir hastanesinde doğum yaptım çok memnundum şimdi 3.cocuguma hamileyim inşallah tekrar orda doğum yapmayı düşünüyorum Bülent şimşek’e gidiyorum
Byzgcl Ecrin2016 bende ilk defa gittim Bülent beye ultrason kağıdı vermedi bebehin yüzünü de göremedim sizdede durum ayni mi oluyor Ecrin2016
Ecrin2016 Yok bana veriyor geçen ay gittiğimde rica ettim ablasi merak ediyor dedim direk yüzünü çekti verdi
Byzgcl Ecrin2016 ala ala ben ilk defa gittim o yüzden mi vermedi ki 28 .haftadayim sonradan gittim diye mi ki çünkü vermiyoruz dedi
Ayten_42 Byzgcl bende bugün yaşadım aynısını ultrason fotoğrafı yok mu dedim Dr a istememissin dedi bidahaki geldiğinde vereyim dedi istemek gerekiyor galiba
Byzgcl Ayten_42 ben istediğim halde vermedi biz vermiyoruz dedi. Çok saçma ama vermesi lazim sonradan gittik diye mi öyle muamele yaptı anlamadım
Ayten_42 Byzgcl ben Sevcan Sarıkaya Dr a gidiyorum memnunum şuan ama kararsızım özele de gidiyorum doğum için çok kararsizim
kbr4266 Ayten_42 bnm de ilk baştan berı doktorum Ayşe hanımdı şu an 37 haftalık oldum ıkı üç haftadır dr Ali Kemal belvıranlıda nihal sevgı aydına gıtmeye basladım aslında Ayşe hanımda cok memnundum ben ama doğum için 30 bin dedıklerı için bana fazla geldı ve o nedenle devlete gectım nihal hanımda iyi ama memnunum ondanda
Ofsayt Şehir hastanesinde değilde, meram tıp fakültesinde yaptım doğumumu 20 gün önce, düşünürseniz tıp fakülteside aklınızda olsun , çok güzel ilgileniyorlar çünkü
Mutluuu42 Ofsayt meram tıp mı Selçuklu tıp mı acaba bir de normal sezerysn haingisini yaptınız bende şehir ve tıp a gidiyorm da ondan sordum
AGul98 Ofsayt Ali acar doktorum sizin kimdi azarlıyorlar falan diye duydum ama hiç araştırmadım nasıl kolay mıydı doğumunuz yaşı uzun olsun 🌸
Ayten_42 Mrvsmt2502 ben bı Dr oneremem şuan ama eşleri almıyorlar bazen ultrason fotoğrafı da vermiyorlar gittiğinde önden şöyle ultrason görüntüsünü o an verirlsr
HAYCKN Mrvsmt2502 her cumartesi sabah 10da açılıyor randevular 5dk öncesinde de sorgulamaya başlayın belki erken açılır