burcuisler Sumeyye_80_bayram Baby_B . Merhaba ben de 11+3 teyim. Şuana kadar hiç bulantı kusmam ağrım olmadı. Haftaya ikili test yapılacak. Heyecanla bekliyorum.
Bebisiminannesii Baby_B bende hafif midem bulanıyor diye prilam aldim daha içmedim. Belirtiler azalınca da korkuyorum. İlk hamileligimde koku hassasiyeti yemek yiyememek vardi. Bunda daha rahatim
Cnlll Larraa yoğun kusmalı geçiyordu şimdi prilama başladım o beni toparladı çok şükür, birde iki üç gündür alt kısmımda ağrım var doktoruma yazdım şimdi sanki birşeyin üstüne oturuyormuşum gibi hissediyorum
Larraa Cnlll Benimde kusma çok olmasada aşırı bulantılıydı ama bu hafta biraz daha rahatım. Ağrıda ciddi bir şey değildir bence. Ben de rahim sancısı oluyor doktor normal demişti. Rahim ağrısı şiddetli olduğunda benimde bazen alt kısmıma da vuruyor.
Ayse0575 Queen3524 sabah bulantılarım çok oluyor akşama doğru iyi oluyorum. Bazen karnımda batma şeklinde sızılar oluyor ve altta bi doluluk var sanki bi şey gelecekmiş gibi böyle baskı oluyor, göğüslerimde sızı oluyor bazen ve biraz ağlağım 😅
Ayse0575 Larraa bu ağrı bende de oluyor bazen popoma kadar vuruyor aşırı bir ağrı değil ama hissediliyor yani sancı gibi böyle. Doktorumda şiddetlenmediği sürece korkma diyor ama burda rahim ağzı kısalığı falan muhabbetleri görüyorum psikolojim alt üst oluyor 🥹
Inci-hilal Bebisiminannesii ilk çocuğumda göğüslerim çok hassas ve şişmişti şuan hiç yok bulantı var sadece
Larraa Ayden6 Bende bulantılar var maalesef. Geçen haftalara göre bu hafta bir tık daha rahatım ama devam ediyor. En kısa zamanda geçer inşallah. Halsizlik yorgunluk aşırı değil bende 🥰 Sağ salim kucaklarımıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻♥️
1hamle Queen3524 iki haftadır yoğun bulantı mide yanması vardı çok şükür iki gündür bir sıkıntım kalmadı bugün fetal dna yaptırdım inşalalh iyi sonuçlar alırım 🙏
Queen3524 1hamle Benim en başından beri hiç belirtim yok🤷🏻♀️ Salı günü doktora gideceğim 10+4 oluyorum o zaman soracağım ikili test yapıp sonuca göre mi fetal yaptırayım diye. Siz nerede ne kadara yaptırdınız 🌸
Cnlll 1hamle bende fetal DNA yaptırmak istedim ama doktorum ikili testten sonra gerekirse yapalım dedi bende kararsızım Yaptırıp yaptırmamak da inşallah sizin de sonuçlarınız iyi gelir