tinkerbell18 Benimde 9+6 ikinci hamileliğim bunda daha farklı duygular oluyormuş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim hepimize💖
Baby_B Queen3524 Canim benim belirtilerim çok fazla… Bulanti ve kusma 8.9 haftada cok fenaydi 4 gun hastanede yattim.Cok sukur bulantim azaldi kusmamda bi var bi yok.Simdi bacak agrisi basladi.Uyutmuyor :( sizde var mi belirti
Ayse0575 Queen3524 sabah bulantılarım çok oluyor akşama doğru iyi oluyorum. Bazen karnımda batma şeklinde sızılar oluyor ve altta bi doluluk var sanki bi şey gelecekmiş gibi böyle baskı oluyor, göğüslerimde sızı oluyor bazen ve biraz ağlağım 😅
1hamle Queen3524 iki haftadır yoğun bulantı mide yanması vardı çok şükür iki gündür bir sıkıntım kalmadı bugün fetal dna yaptırdım inşalalh iyi sonuçlar alırım 🙏
Queen3524 Baby_B aaa geçmiş olsun çok kötü olmuş.Benim hiç belirtim yok hamile gibi değilim toplamda 2-3 kere anca kusmuşumdur. Ondan bazen korkuyorum sorun mu var bir şey mi oldu diye🥲
Bebisiminannesii Baby_B 10+4 :) gebelik belirtileri yok sanki mide bulantısı da gecti sadece göğüslerim sis. Sizin nasil gidiyor
Baby_B Bebisiminannesii 11.haftaya girdik.Bulanti kusma zirvedeydi ama 10.haftada azalmisti.Suanda yok.Eger olmazsa bulanti ilacimi birakabilirim bakalim. Gögüs agrim vs de yok azaldi.Cok agir geciyordu suan normale dönüyorum biraz gibi☺️
Inci-hilal Bebisiminannesii ilk çocuğumda göğüslerim çok hassas ve şişmişti şuan hiç yok bulantı var sadece
Bebisiminannesii Baby_B bende hafif midem bulanıyor diye prilam aldim daha içmedim. Belirtiler azalınca da korkuyorum. İlk hamileligimde koku hassasiyeti yemek yiyememek vardi. Bunda daha rahatim