• Gebelik
  • 32-33 haftalık anneler bebişler kaç kilo kaç cm 🐣

arzubldk benimki de 1 haftalık önde gidiyor bi sorun teşkil etmiyor dedi doğum 1 hafta önce mi olur dedim yok dedi

Aden35_yn yok ya ben cok inanmıyorum zaten cihazlarda ister istemez yanılma oluyor

Aden35_yn hergun yıyorm kasar yumurta süt muz cevız meyve flan ama sanırm yapısal oglumda zayıf dogmustu

İkiz gevelik 33 hafta 1910 gr ile 2020 gram 42 cm dedi doktor bugün

Silan32 bana da ilk başta minyon olacak dediydi şimdi de iri bebek diyor burada yorumları okuyorum kilolar nerdeyse aynı

34 haftalıkken 33 ile uyumlu demişti doktr salı gnu cigegelsitirici iğne olacgim kilosu 34de gittiğimde 2200 du ama bir hafta geriden geldiğini söyledi iğneden snra ne olack bilmem ama umarm gelen salı gnu biraz dha kg alistr bebeğim rabbim herkese sağlıkla kucagimza almayı nasip etsn

Karell benimki de 1 hafta önde gidiyor iğneyi neden vuracak canım

teachervera önde gitmesi doğumu etkiliyor mu canım yani 1 hafta erken doğum olur mu dr bir şey dedi mi sana ? Bi de minyon ya da iri ddi mi

Kızımda düşük kiloda dünyaya geldi ama 37.5 de geldi
            2 . Gebeligmde gebelik zehirlenmesi oldu ve bebegigi kaybettim 30.. haftada smdi 34 .hafta da gittiğimde 33 ile.uyu.lu dedi bir hafta geriden geliyor dedi erken doğma durumu olursa şayet bebek gelisemezse kilo alımı durursa diye ciğer gelidstriici yapacklar ve şayet öylece bir durum olursa bebeği alacaklarını söylediler umarm zamanında gelir bebiş korkmuyor degilm

Karell inşallah sağlıklı sıhhatli bebişinizi kucağınıza alırsınız sağ Salim doğarlar inşallah annesine kavuşurlar 🧿🙏