Dogan58 Kızlar kullanan var mı bu fitilden acaba 17 haftalık hamıleyım akıntım oluyor ve kaşıntım oluyor
minnosbirkiz Dogan58 dün doktor kontrolüm vardı, o ilacı doktora sordum, çünkü hamilelik öncesi çok kullandım, bana çok iyi geliyordu, yine kullanabilir miyim dedim, hamilelikte önermiyoruz, uygun değil dedi, burda kullananları görüyorum, her hekimin görüşü farklı galiba 😕
Sclozdgru Hulo2105 çok ileri mi itmek gerekiyor ben mi beceremedim elimden kayıyor çok itemedim ilaç geri akıyor anlamadım 😏
dem34 minnosbirkiz hangisine inancaz biz ya bana 2 kutu yazdı reçetesnde hamileliğnzn 3 aylık döneminde iseniz kullanmayınz yazıyor su kafam karışmıştı ben de dün burada soru posta açtım ama herkes bana kullanılıyor kullanan çok kişi varmış anlamadım sizin doktorunuz da öyle demiş
Dogan58 minnosbirkiz bende okudum ilk 3 ayda kullanmayın yazıyor burda da çok okudum çok kullanan olmus
Dogan58 dem34 valla öecbur kullanacak erkek gibi elım seyımde geziyorum karakolda kaşıntım çok oluyor akıntım da
minnosbirkiz Dogan58 çok etkili bi fitil, normal zamanda direk onu kullanıyorum ama hamilelikte niye önermedi anlayamadım 😒
dem34 Dogan58 benim kaşıntı falan yok sadece idrar yolu enfeksiyonu var kafam çok karıştı sizin yine benden ileri gebeliğnz benim daha 12 haftalık çok korktum ben bu fitili dün aldım dünden beri vajinam sızlıyor normalde öyle bişe yoktu
Bihterrr dem34 ben 20. Haftadan beri aralıklı olarak lekelenmelerden ve idrar yolu enfeksiyonundan dolayı kullanıyorum. Lekelenmem yokken enfeksiyon için doktor yine verdi anında leke ve ağrı yanmalar başladı
Zuzu01 3 kutu kullandım 8 aylık hamileyim geçiriyor sonra yeniden yeniliyor şuan yine aşırı derecede oluyor akıntı ve kaşıntı bugün doktora sordum yine fitil kullan dedi yenilemesinin sebebi eşimden kaynakli olabilirmiş
Dogan58 Zuzu01 beraberlıkden olabılır dedi banada bende diyorum iş de ortak kullanım alanında mı oldu acaba
yokusbebek Dogan58 Ben 4 tane kullandım. İlk 3′unde bir şey olmadı, kesti hemen ama sonuncuda kanamam oldu. Korkumdan bir daha da kullanamadım.
Morsalkim minnosbirkiz enfeksiyon varsa kesinlikle kullanılmalıdır. Ben 22 haftalık suyumu patlattı enfeksiyon
Morsalkim Dogan58 canimmmm hemen kullaaan . Ben 8 ay önce enfeksiyondan.asiri kaşıntıdan 22 haftalık kızımı kaybettim suyum patladı .. bende zararlı dedim kullanmadım bence asla böyle bir hataya düşme tecrübe konuşuyor . Şimdi hamileyim aylık antibiyotik kullanıyorum yapacak birşey yok