Nurhayatkc muphem muphem yaa benim de döllenme Mayıs şuan 14 haftadayız kesinleşsin diye haftayı bekliyoruz inşallah ilk bebeğim kız doğuyor içime ama göbeğin şekli erkek gibi normalde de armut tipi göbeğim o yzden ayırt edemiyorum sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun tüm annelerin duaları kabul olsun inşAllah 🙏
muphem Nurhayatkc amin inşallah🩷 ben de dün öğrendim cinsiyeti. Benim ikinci kız geliyo😅 siz ne zaman doktora gideceksiniz cinsiyet için
Mujde38 Kız dedi %90 inşallah doğrudur 🥰 İsim düşünüyorum da sizce Esila mı Elisa mı daha hoş kızlar 😊
aslaninannesi7 Hasret3449 12 haftadayken erkek olabilir dedi doktor suan 16 haftalık olduk haftaya tekrar gidicez inşallah kız der 🙏 sağlıklı olsun herşeyden önce ama içimden öyle geçiyor 👶🥰
Merveesi Merve-metin be kadar erken belli olmuş canım. Benimde şubatta doğum Allah nasip ederse. 11+2 yiz 12+3 ye kontrol var inşallah bizimde belli olur ama doktorumun söyleyeceğini pek sanmıyorum 😂
aslaninannesi7 Merveesi erkek olabilir dedi ama hazırlık yapmayın dedi aynı anneme doğuma kadar erkek demiş doktor benim için kız olmuşum bakalım nasip 🤷🏼♀️ umarım sağlıkla gelir bebişlerimiz 🙏 seninki de erken canım daha net olarak söyleyemez sanırım 😍
Merve-metin Merveesi çikolata ye hastaneye girmeden canım bebeği hareketlendiriyor çikolata bacak arasını gösterirse doktor söyler zaten ama sen yine de sor mutlaka cinsiyet belli mi diye 🙏🏻 inşallah sağlıkla dünyaya gelir canım 🤲🏻
Hync1 Banada 12 haftalıkken %70 kız demişlerdi 16 haftalıkken net kız dendi Allah gönlünüze göre versin biz 31+4 olduk
Betusmsr muphem Dün gittiğimde gostedi pipi var gibi dedi ama kordon da olabilir dedi ondan emin olamadı
eliff4 Hasret3449 ikili taramada bana kız dedi doktor kendi doktorum çıkıntı görmüyorum ama kız demek için erken dedi değişmezse eğer şuan kız 🥰
Nurhayatkc muphem Allah bağışlasın sağ Salim size inşallah ben haftaya cumartesi günü tam 15. Haftada gidicem kesin olsun diye bekliyorum şuan 🥰 çok da merak ediyorum siz de bu gebeliğinizde belirtileriniz nedir peki tahminleriniz doğru çıktı mı
8949 Dün 12+6 da kıza benziyor dedi yinede pembeleri hazırlamayin dedi 14 Şubat tahmini doğum tarihi geçen hafta gittigimizde gostermemisti 2 oğlum var tabiki önce sağlıklı olsunda insan nefsi bu işte kız çocuğunu da tatmak istiyor