Meryemyucel Hasret3449 bende aynı durumu yaşadım kız dendi erkek dendi erkekte son noktayı koydular 😊
97-Mucize Ayaz_Aybars_mom bende özledim dondurma yemeyi ama yiyemiyorum sek berry hibiskus var onu içiyorum sürekli buzlu buzlu
LeylaEla 97-Mucize benimde sat 23 Mayıs döllenme 05 Haziran 🤷🏻♀️ bakalım bu kaç güne kesinleşir cinsiyet 🥰
Merve-metin Ayaz_Aybars_mom inşallah canım haberini bekliyorum 🙏🏻 cinsiyeti öğrenip gelirsin inşallah 🙏🏻 😍
Merve-metin 97-Mucize evet benimde hiç tatlıya elim gitmiyor asla yemek içimden gelmiyor yiyince böyle midem yanıyor gibi hissediyorum 😂
Merve-metin Merveesi çikolata ye hastaneye girmeden canım bebeği hareketlendiriyor çikolata bacak arasını gösterirse doktor söyler zaten ama sen yine de sor mutlaka cinsiyet belli mi diye 🙏🏻 inşallah sağlıkla dünyaya gelir canım 🤲🏻
Merveesi Merve-metin amin canım inşallah hepimiz sağlıkla güzellikle alırız kucağımıza. Deneyeyim ben o zaman bunu bir 😂😂
zeynpppyllmmzz Hasret3449 13+4 de erkek dedi doktor 18+6 da gittim herhangi bir sürpriz yok hayırla gelsin oğluşum
Ayaz_Aybars_mom EEEda hadi canim hadi yok şok icinde okuyomus soklancak ne var merak ettim acikcasi yorumunuzu kendize saklayin iyi gunler
EEEda Ayaz_Aybars_mom ne dıyosunuz genel cınsıyet tahmınlerınden bahsettım bos yapma saatın gelmıs senın
Miniko22 Merve-metin ya bizimde 12+4 çok azmış aramız yarın kontrolümüz var umarım hersey yolundadır inşallah bakalım bize ne diyecekler☺️
Dne122 Tazehamilee sağlıkla kucağınıza alın inşallah bi kızım var🥰 arkası dönük emin değilim kız olabilir dedi doktor yarın tekrar gideceğim kaçıncı haftada öğrendiniz acaba🐣
gulcineray Hasret3449 Ben 16.haftalıkken gittim erkek olduğu dün öğrendim. Erkek yılındayız galibaa :))