Mrwww 16+2 de kız olduğunu öğrendik doktor net gördüm dedi,ocakta doğum olacak sağlıkla gelsin inşallah 🐣😍
97-Mucize LeylaEla hayırlısı olsun inşallah bende ikiliye gideceğim işte haftaya şehir hastanesine gidiyorum haftaya da oraya gittikten sonra özele başlarım.
Tazehamilee Beyzadelibas aynı durum özelde erkek dendi devlette ki doktorumda onayladı erkek diye hazırlıklara ne zaman basladiniz 15 hafta erkenmi
Hasret3449 Fundaaaaa maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah bugün 14 hafta bir günlüktüm ama doktor gene hiç bişey demedi sana 17 haftalık diyecem dedi☹️
zeynosileannis Hasret3449 ikinci bbebek olduğu için belki pek önemsemiyorum cinsiyeti ya kız olcak ya erkek hiç önemli değil sağlıklı olsun da birde detaylı kesin sonuç oluyo o yüzden bekliyorum
Buseemm Hasret3449 12 haftada kesin ogreniliyor mu yaa genel olarak 9 haftaligiz su an sabirsizlikla bekliyorum ogrenmeyiii
Hasret3449 Buseemm doktora denk gelirsen öğrenilir ben oğlumda 11 + 5’te öğrendim 12 + 5’te kesinleşti ama bu çocuğum da 14 haftalı her biri farklı diyor biri kız biri erkek diyor benim önceki gittiğim doktor değil o ayrıldığı hastaneden bunlar da kendi kafasına göre söylüyor😄
kedilibebeli Buseemm 11+5te öğrendim %90 erkek dedi bakalım diğer randevuda da aynısını diyecek mi beklemedeyim
Halideoltn Hasret3449 şöyle Bir şey de okudum göbekte ki kahverengi çizgi göbek deligine kadar uzuyorsa kız, göbek deliğini geçiyorsa cinsiyet erkek diyorlar bilgisi olan yazarsa
Bbuusra Halideoltn Kızımda öyleydi bunu bilmiyordum. Yarın karnıma bakayım, erkek denildi çizgim nasıl. Birde kızım sağ ya da orta taraftaydı usg’lerde hep öyle gözüküyordu. Şimdi erkek ve sol tarafta çıkıyor. Ama rastlantı da olabilir tabi.
Ervaidil Halideoltn arkadaşımın koyu bi şekilde uzun hamilelik çizgisi oluştu ve kızı oldu hurafe işte :)
97-Mucize Halideoltn be zaman belirginleşiyordu çizgi. Benim göbeğimde tüyde var kendimi bildim bileli