Beyzadelibas Fatmaacylnn aynısını yaşadım özelde 12. Haftada erkek denildi 16. Haftada da devlette erkek dendi
Tazehamilee Beyzadelibas aynı durum özelde erkek dendi devlette ki doktorumda onayladı erkek diye hazırlıklara ne zaman basladiniz 15 hafta erkenmi
Merve-metin kubra464 10.haftaya kadar geçmek bilmeyen mide bulantısı sürekli halsizlik ve uyku hali kafamı koyduğum her yerde uyuyordum öyle tatlı yiyince erkek oluyormuş diyenler bende tutmadı ben hep ekşi ve tuzlu şeyler yedim
Nurgrdp Hasret3449 17 haftalık diyebiliriz devlete gidiyorum henüz doktor söylemedi bakalım 🤔 sanırım bu gidişle detaylı usgde öğreneceğim…
Hasret3449 Fundaaaaa maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah bugün 14 hafta bir günlüktüm ama doktor gene hiç bişey demedi sana 17 haftalık diyecem dedi☹️
Suleozcnkrkmaz Şu an 17.haftadayız 11. Haftada %80 erkek dendi 12.haftadan sonra %100 kız dendi. Hala beklemedeyiz😀😀
Evalynn Rabiya2422 hamilelik haftamız aynı sizinle ☺️ şubat görünüyor doğum. bn daha gitmedim tam net belli olsun istedim kontrole çok merak ediyorum