• GebelikAnkara
  • Bilkent Şehir Hst. Kan Uyuşmazlığı İğnesi Yaptıranlar Bakabilir Misiniz

Yok mu bilgisi olan kızlar 👆🏻

Seyhan000 ultrason gırıp ölçüm yapıyolarlar muayene edıyolarlar sonra iğne yapıyorlar canım devlet hastanesi kendısı yapıyor bız almamıstık iğneyi

Yasminelaaa bi önceki kontrolümde reçete yazacağını söylemişti o yüzden kafam karıştı benim ya kan sonucuna göre reçete yazacağım iğne olacaksın demişti

Merhabalar ben ilk hamileliğimde özel hastanede doğumdan sonra vuruldum iğneyi şuan 20 haftalığım 12.haftada kanamam olmuştu kan verdim sonucuna göre doktor iğne vurdu devlet hastanesndeydi ama eczaneden fln almadım

Seyhan000 ben daha bugün yaptırdım kizilaydan ecza deposundan kendimiz aldık ilacı ve acilde yaptılar iğneyi

Fulyalife merhaba sizde mi Bilkent şehir hastanesinde yaptırdınız acaba benim de sonuçlarım yarın çıkacak ona göre hazırlıklı gideyim

Seyhan000 ecza deposuna gidip aldık ama bu iğne sipariş üzerine geliyormuş, biz sabah gidip talep oluşturduk akşam 6 da geldi ilaç öbür günü gidip teslim aldık yine ordan

Sonra ilaçla beraber acile giderseniz ultrason takibinden sonra ignenizi yapıyorlar