Meri94 byznr34 bende 12+4 üm yarın kontrolumuz var ıkılı test vs. Cınsıyet soylermı acaba dıye merak edıyordum :) bazı doktorlar soyluyormus.
byznr34 Meri94 gösterirse tahminini söyler bence bir de ikili test daha detaylı oluyor yüksek ihtimal söyler gibi geliyor bana. Hayırlısı hakkınızda ☺️
CCDGN Kzclrm yılbasından önce gidip muhasebeden sabitlettim ben not alıyorlar oraya. Şimdi yaparlar mı bilmiyorum
byznr34 Kzclrm buraya da sonucu yazar mısınız ben de başından beri oraya gidiyorum sabitleme yapmadım bir hafta snra kontrolüm oluyorsa bende gidince yapayım
Erham Kzclrm geçen gün gittim doğuma orayı düşünüyorum memnun kaldım normal 1550 sezeryan2050 dediler. Eğer doğum gece olursa doktorunu çağırmak istersen ayrıca 750 dediler. Fiyatlar bana normal geldi.
Kzclrm byznr34 sabitledim Bn fiyatı cnm oluyo muhasebeye uğra sabitliyolar sabitlenmezse fiyat artımında artıyomuş cnmm yoksa
Meri94 CCDGN gittim testi yaptırdım 4 gun sonra kan sonucu cıkıcakmıs doktora 4 gun sonra gosterıcem. Ultrason bakarken renklı usg de baktılar. Cınsıyetıde ogrenırım dıye dusunuyorum
Nur_akdg Kzclrm arkadaşm doğum yaptı dün sezaryen oldu ama çok memnun kalmış..aradı beni iyi ki burayı tavsiye etmişsin çok memnun kaldım çok ilgililer diyo 🤗 çok sevindim bende darısı bize kızlar😀
Kzclrm Nur_akdg dün ilk muyaneme sevdim çok ilgiliydi doğumda öyleyse çok çok sevindim bende onda olucam ikiz olduğundan %90 sezeryan dedi nqkattan geliyorlar şuan çünkü