Nur_akdg Dyg123 demekki vermiyor ozaman.. bende geçen hafta Elif hanıma muayne oldum Kadriye hanım çıkmıştı Elife girdim ama kıyaslayacak olursam Kadriye hanım diyorum👍 İstersen Kardiyeylee devam et madem numara da versin istiyorsun
Nur_akdg Reina evet bayada fark varmış okadar olduğunu bilmiyordum🙈 bize 4 bin dediler arkadaş sorduda
Reina Nur_akdg en kötü hastaneler bile 5 bine yapıyor ssvd. Ne farkı varsa artık normalden. Tam bi saçmalık
denizannee hlymr kadriye hanımı bilmiyorum ama sedef binöz için çok ilgili çok bilgili olduğu söyleniyor bende önümüzdeki hafta onunla bir tanışacağım bakalim
Emirpasam denizannee kesinlikle pişman olmiycaksiniz . Ben doğumuma son 3 gün kala da iştim ve doğumumu orda yapmaya karar verdim harika bi doktor ve gerçekten bilgili Rabbimsag sağlim kucağınıza almayı nasip etsin
Emirpasam Dyg123 benim zaten ole uzun süreli bi yakınım olmadi tanıştık ve 3 . Günü doğuma gittim 😂 ama genelde özel doktorlar veriyolar bence vermelilerde
Keremasaf1 Meri94 kadrıye hanımm cınsyt soyledıgımde kesın olarak konusuyo Kontrele gıttıgmde cnsıyete tekrar bakarmısnz dedım,bebek gostermeynce, Ne demıssem kesın odur,aklında soru ısaretı kalmasın dedı,emın olmadan soylemıyo sanırım
Aslhan Emirpasam kesinlikle bende sedef hanimdan cok memnunum insallah doğumum da orada olur ilgili bir doktor
Meri94 byznr34 bende 12+4 üm yarın kontrolumuz var ıkılı test vs. Cınsıyet soylermı acaba dıye merak edıyordum :) bazı doktorlar soyluyormus.
CCDGN Merhaba arkadaslar bende kadriye hanıma gidiyorum ve çok memnunum. Telefon numarasını da veriyor. Hastane yeni acıldığı için ücretler 50 tl, 2018 fiyatınıda muhasebeden sabitledik. 1250 normal 1500 sezaryan(epudural olursa+500) Acil bşley oldugunda telefondan ulasabiliyorum. Herseyi net olarak söyleyip muayneyi dolu dolu uzun vakitte yapıyor 2 aylık gebeyim ve cok memnunum. Grip olduğumda acilden Elif hn ilgilenmişti fakat hiç memnun kalmadım soğuk ve net değildi . İyiki kadriye hanımı seçmişim. Kıçı kırık herhangi bir hastaanede bile doğumlar 3.500den başlıyor
Dyg123 CCDGN merhaba ne güzel açıklayıcı yazmişsınız bende 14 haftalık hamileyim o zaman burayı çok keşfetmemiş biri olarak Elif hanıma randevu alarak başlamıştım numarasını vermedi ve biraz bana da soğuk gelmişti Kadriye hanımı çok övüyorlar ama değiştirsem mi diye çok kararsızım Doğumda hangisine denk geleceği de belli değil kendi doktorumuzu istediğimizde istedikleri ücret sanırım yüksek burda okumuştum .kadriyle hanım kendisi gelirse ne fiyat olacağı bilgisini verdi mi ? Ben Elif hanım görür ayıp olur düşüncesiyle değiştiremiyorum açıkcası nedenim komik biraz ama 🙈👼🏻