koza08 lilyum_ ya gerçekten çok tuhaf sarhoş gibi geziyorum bir kaç saat. Anlayamadım ilk başta sebebini 😂
ghostty koza08 evet doktorum baş dönmesi vs yapabilecegini söylemişti. Bu sebeple agızdan almak yerine istersem fitil gibi vajinal yoldan da kullanabilirsin dedi.
Ceydametee koza08 İlk 3 aydayim 3 aydır kullanıyorum.Sadece hafıza kaybı gibi bir etki yaptı bende mesela hapı içip içmediği mi hatırlamıyorum söylediğim bişeyi tekrarlıyorum felan ağızdan alıyorum bende
koza08 Ceydametee yaa nasıl öyle etki ediyor hiç anlamadım. Şimdiye kadar neler neler kullandım hiç böyle olmamıştı çok değişik valla 🤷🏼♀️
lilyum_ koza08 aynen bende anlayamadım kafam dik durmuyodu direkt düşüyordu. Sonra sızmışım resmen 😅. Hatta ben de burda sordum ama cevap gelmedi sağolsun bi arkadaş buraya etiketlemis öyle anladım. Demekki progesterondan oluyormuş
Asli98- koza08 ilk kullanmaya başladığım da bende de aynısı oluyordu aşırı baş dönmesi uyku yaşıyordum 2 saat aralıksız uyuyordum sonra zamanla vücudum alıştı baş dönmesi oluyor ama eskisii gibi uykum yok 😊
balim-58 koza08 akşam içiyorum ertesi gün kafam bulanık sersem gibiyim nasıl bir ilaç bir an önce bırakmak istiyorum
koza08 lilyum_ ben de ilk sıcaklar çarptı sandım ilaç hiç aklıma gelmedi. Hatta acaba hamile miyim acaba diye düşündüm. Sonra dikkat ettim ilaç içtikten sonra oluyor. Anlam veremedim. 😁
lilyum_ koza08 aa size hamile kalmadan mı verdiler? Yanlış anlamayın lütfen bilmediğim icin soruyorum hamile olmayanlara neden progesteron başlıyorlar?
koza08 lilyum_ evet ben aşılama oldum 2. kez aşılamadan sonra da veriyorlar. Yaklaşık 15 gün kullanıyorum. Eğer tutarsa sanırım düşük olmasın diye. Daha önce bir düşük yaşamıştım çünkü.
Evrimnbe koza08 doktorunuza söyleyin vajinal yolla alın o zaman çünkü günlük yaşantınızı etkiliyor bu hap
lilyum_ koza08 anladım. İnsalalh bir daha yaşamazsınız. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🌸