zlemceylan Kubraylvc evet gerçekten bak onu düşünürek olduğu için sanırım insan kasılıyor 😅😅 bakalım biz de bugün ara verdik son 10 gündür gün aşırıydı dün pik oldu bugün ara verelim dedik yarın çatlama olursa yarını değerlendirirz dedik
Sl_trkmn zlemceylan bende ikinciye aldığımda değişikti testler birinde kontrol çizgisi hemen belirip yumurtlama çizgisi sonradan beliriyordu. İkinci aldığımda ise ikiside zamanla belirip daha silik çıkıyor. Ama ben ilk aldığımda ovilasyon göremedim bunda gördüm
zlemceylan Sl_trkmn bana biraz farklı geldi serileri değişmiş ama bir sorun yok dediler görüştüğümde de
Ecemss16 zlemceylan laboquick daha garabti geliyor bana, gebelik testıde asla yanlış cıkmıodu. Bu arada pcos varmı sizde lh degeriniz hep 5 üstü sanırım silik halide bi tık koyu geldi bana ondan merk ettm 🫠
zlemceylan Ecemss16 yumurta fazlalığı var ben bir de idrarı biraz bekleterek yapıyorum net görünsün diye diğer türlü biraz silik çıkıyor çünkü
BB_Queen Afranaz ikisini de değerlendirdik. Yalnız çatlamayı gördüğümü zaman saat olarak da ertelemek istemedik 6 saat içerisinde denedik
Kubraylvc Zarifokur canım senın günün ne zamandı yumurtlama ne zaman gördün ay ben kendımı dinlemekten helak oldum 🫣
Elif-ada- Beyzaaaa037392 sizin 13 pik olmuş gibi daha sonraki günler siliklesmis degerlendirmisinizdir inşallah ben öyle gördüm resimden 🤔
Beyzaaaa037392 Elif-ada- Testler bekledikce belirginlesti ilk 5 dakika cok silikti😁 okadar erken olur mu ya, adetimin biter bitmez yumurtlama olur mu😳
Elif-ada- Beyzaaaa037392 Olur benim oldu dongunuz kacgun bilmiyorum ama mesela benim döngü 23.25 bazen 22 olduğu oluyordu dongum kisayken yumurtlama adet bitiminden 2 gun sonra gördüm döngünün 26/27 gün olduğunda adet bitiminin 5. günu gördüm olabiliyor