zlemceylan Hgmom1 bir önceki ay onu kullanmıştım aslında bundan da almıştım memnundum sadece bu ay biraz bozulur gibi geldi
Marshmellom zlemceylan senin tam yumurtlama günü olunca ondan karıştı kafamız bence.zaten bir gün önce koyulaşmaya başlamıştı ya
Zarifokur zlemceylan kız bende bir şey hissetmiyorum. Yine olmadı gibi beklemek çok zor 10 gün var regl e ufff hiç belirtim yok
Zarifokur zlemceylan dimi döllenmeden sonra galiba 2 yada üçüncü gün belli olmaz dimi kız ben oğlumda bu kadar dinlememiştim kendimi ona doktor bu ay beklemeyin dedi ya da düşünmedim olmaz heralde diye düşündüm
Kubraylvc Zarifokur canım senın günün ne zamandı yumurtlama ne zaman gördün ay ben kendımı dinlemekten helak oldum 🫣
Zarifokur zlemceylan inşallah bakalım bugün de değerlendirin ya uygulamanın reklamı spermler görmekten 🥴🥴
zlemceylan Zarifokur bugünü ara verelim dedik dün gece değerlendirdik yarın çatlama olursa yarını değerlendiririz diye düşündük sperm de canlı kalıyor diye
Kubraylvc Bir görev gibi o işi yapmak çok sıkıcı kasılıyor insan bugün sondu oh çektim bitti testi bekliyecem kafa rahat olarak o iş olmadan 🤪
zlemceylan Kubraylvc evet gerçekten bak onu düşünürek olduğu için sanırım insan kasılıyor 😅😅 bakalım biz de bugün ara verdik son 10 gündür gün aşırıydı dün pik oldu bugün ara verelim dedik yarın çatlama olursa yarını değerlendirirz dedik