ogul_can Merhaba hanımlar bugün kürtaj olalı tam 42 gün oldu ama halen adet olmadım aranızda kürtaj veya düşük sonrası böyle adetini geciken oldu mu
Masal1234_ ogul_can geçmiş olsun bende 40 günde oldum youtedan ebru ceylan adet sökme masajini yapmstim 1 2 gün sürmedi adet olmuştum bir bakın isterseniz geçmiş olsun 🌸
simge201 ogul_can ben 50. Günde olmuştum ilk adetimi. Kürtaj sonrası briaz gecikme oluyor normal canım
ogul_can Starkmama21 herkesin ki farklı oluyor demek ki aslında 2 gündür adet belirtileri var ama gelen giden yok
Sanem-a sutlukahve_ ikinci adetimi henüz bende olmadım 3. Günüm acaba gecikme olur mı ara ara sancım oluyor ama az
sutlukahve_ ogul_can benim de 71 gün oluyor 🤦🏻♀️10 gün fln önce test yaptım negatif 🤷🏻♀️duphaston kullanmaya başladım artık onunla da olmazsa ne diyeyim
sutlukahve_ Lavinyam06 hayır henüz olamadım maalesef ilacim bitmek üzere bakalım bitince olacak mıyım
sutlukahve_ Sanem-a sen yine ilki olmuşsun bende o da yok 😂 kürtaj sonrası düzensizlik evet oluyor korunuyor musunuz