Merhaba kızlar adetim 9 gün var bugun Baska rahatsızlık ıcın hastaneye gittim doktor beta testide yaptı negatıf cıktı erken mı oldu test ıcın daha sonra pozitif oluyor mu cunku belirti yasıyorum doktor kana karısmamıs olabilir dedi yumurtlama gununden daha 5 gun gectı cok bilgim yok sımdıden teşekkürler
Kan tahlili
melegim01_ çok erken varsa da çıkmaz
Daha kanda çıkması için erken olabilir. Genelde testleri adet gecikmesinden sonrasına ya da en erken yumurtlamadan 14 gün sonrasına öneriyorlar.
Yasmncm doktorda dedi erken olabilir dedı cok bilgim olmadığı ıcın bu konuyla alakalı
melegim01_ ben de daha önce diş için tomografi çektirecektim. Doktor 10 gün önce test yaptırdı negatif çıkmıştı ama daha belli olmaz dedi. O sebeple gitmedim. Benim sonuç değişmedi gene negatifti ama erken daha belli olması için. Umarım istediğiniz gibi olur 🤗🌸
koza08 bende doktora dedim 9 gun var dedım adetime her ihtimale karsı bakalım dedi cunku yumurtlama gununden daha 5 gun gectı birde belirti yasıyorum sureklı idrara cıkıyırm ates basıyor sol kasık agrıuır acıkma hissi 🤗
melegim01_ onlar yine de yapıyor bazen erkenden yükselebiliyor. Ama en sağlıklısı bir sağlık problemi yoksa adet gününü beklemek. Gerçi böyle diyorum ama ben de sabredemiyorum hiç 🤭
Belirti için de çok erken
koza08 ben adet gununu bekliyordum Vala sagluk sorunu cıkınca mecburen yaptılar 😅 erken dedim dinlemedi doktor
Kontes001 sadece idrara cok fazla cıkıykrum
melegim01_ ben de hep bekliyordum. Bu ay 2. Kez aşılama oldum. İlk defa erken gebelik testi aldım. Kan vermeden onu yapıcam önce. Her türlü negatif zaten benim en azından merakım gider 😁
koza08 öyle dusunme cnm ınsallah guzel haberler alırsın olumlu dusun olumlu olsun 🤗
melegim01_ inşallah hepimiz için olumlu güzel sonuçlar olsun canım 🤗🌸
koza08 amin ınsallah cnm 9 gun beklıcem birde idrar köpüklü berrak bende böyle belirtiler oluyor mu bilgin var mı cnm
melegim01_ çıkar bende çıkmıştı . 1 haftalık olmuştu ve çıkmıştı .
Momhapy peki sende hamilelik belirtisi olarak sık idrar köpüklü berrak şekilde oldu mu hiç cnm
melegim01_ bende aşırı derecede halsizlik olmuştu yataktan çıkamaz hale geldim resmen dedim ben ya hamileyim ya da çok hastayım. Acile gittim gebe olduğumu öğrendim. Bir hafta önce ilişki olmuştu .
Momhapy bende de cok halsızlık var yorgunum sürekli Baska sebep ıcın gittim doktora beta istedi daha 9 gun var dedım yumurtlama gununden 5 gun gectı cıkmaz dedim her ihtimale karsı bakalım dedı
melegim01_ çıkar bence kanda hızlı çıkıyor testte biraz daha geç çıkıyor.
Momhapy inşallah cnm ya negatıf görünce betayu üzüldüm biraz