Nalankuy Hanımlar merhaba kefirin bi zararı varmı internetten araştırdım çoğu sayfa yararlı çoğu sayfa zararlı diyor sizin bilginiz varmı acaba ?
neslsah-1 Nalankuy ben hamileliğimin başından beri tüketiyorm bebeğe faydası var tam tersi ama sade kefir meyveli değil .
neslsah-1 Nalankuy diyet yapıyorm şekerden dolayı bebel gelişmwz die cok korktm ama korktuğum gibi olmadı kefir kşr yoğurt yumurta vs yiyorm geri klan herşwy sınırlı
Nuriskolosko Nalankuy Ay hayatımda hiç kefir içmedim tadı nasıl bilmiyorum denemek istiyorum ama cekiniyorum😂
neslsah-1 Nalankuy yok olmaz 1 kereden bişey ama devamlı tüketecekseniz ve bebek için istiyosanız bunu sade olanı daha makbul
neslsah-1 Nalankuy aslında meyvelininde zqrarı olmaz ama bebek için içiyosanız diye belirtmek istedim
Nalankuy Nuriskolosko şuan içiyorum tereyağ ayranı gibi hafif ekşimsi ama içilebilir bi ekşilikte beğendim ben 😂
DidemB Nalankuy ben laktozsuz kefir içiyorum midemde gastrit olduğundan . Bazen evde kendim meyve katıyorum içine. Kefir bebek gelişimi ve kilo alımı için faydalı.
neslsah-1 Nalankuy altnbaşak markası vs aldıysan o eksiyo çabuk ya içim yada 101 birşah markası yada bimin dost markasını öneririm altınbaşak çok ekşi dokunuyo bndede problem var mideden kaynaklı
Nalankuy neslsah-1 şuan a101 den aldığım altınkılıç kefirix içiyorum o mu acaba denemek için almıştım
neslsah-1 Nalankuy sade olanı genelde bnce markadan kaynaklı bazı yerlerde bozuk oluyo genel anlamda bir kere iyiydi sonra 2 kere daha aldım içemeden açar açmaz 1 günde köpük köpük oldu ekşidi diğerleri 3 gün dursada bişy yoktu
neslsah-1 Nalankuy muhtamelen odur cnm eğer sadeyse ondan sevmemişsindir birşah var kendi markası 101 in o daha iyi oluyo